به گزارش ایران سپید به نقل از ایرنا، سید حمید سجادی اظهار داشت: ۲۳ سال است در دانشکده تربیت بدنی تدریس می کنم و ۱۰ سال اول یکی از درس های که افتخار داشتم تدریس کنم ورزش جانبازان و معلولان بود که نابینایان و ناشنوایان را هم در بر میگرفت و به خوبی با همه مسایل و مشکلات این جامعه آشنا هستم. سجادی خاطرنشان کرد: وقتی اردوی ورزشی برگزار می شود، بخشی از یادگیری از طریق شنوایی است و در این فدراسیون مربیان کار سختی دارند و ورزشکاران نیز مراحل موفقیت را در شرایط ویژهای سپری می کنند.
وزیر ورزش و جوانان گفت: همه معلولیت ها مادر ذاتی نیست و برخی از این اتفاقات در طول زندگی یک فرد رقم می خورد؛ آمار سازمان بهداشت جهانی نشان می دهد ۱۰درصد جوامع بشری از یکی از معلولیت های موجود برخوردارند اما نکته مهم این است که ۸۰ درصد این ۱۰ درصد در آسیا و آفریقا دیده شده است. وی تصریح کرد: یکی از راه هایی که می توان فرهنگ سازی کرد و شرایط را بهبود بخشید، فعالیت در عرصه ورزش است و این رسالتی است که بر دوش ما است. سجادی با اشاره به فعالیت های فدراسیون های ورزش ناشنوایان، فدراسیون ورزش بیماران خاص و ورزش های جانبازان و معلولان گفت: در این سه حوزه کار بسیار بزرگی در حال انجام است و آنها براساس یک فعالیت بزرگ گام بر می دارند.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: ۲۸ هزار فضای ورزشی در کشور داریم که می توان آن را با برنامه ریزی در اختیار همه مردم قرار داد تا سالمندان، معلولان، مردم عادی و همه قهرمانان و ورزشکاران از آن بهره مند شوند و اگر لازم باشد برای این اتفاق خوب حتی حاضرم التماس کنم.