کد خبر: 23089
روزنامه چهارشنبه 6 اسفند ۱۳۹۹
عناوین امروز: میلاد تو، عمارت هر ناجوانمرد در عالم را ویران کرد- هداوند: همیارمعلم همکاری معلمان برای آموزش خانگی دانش‌آموزان استثنایی است- وزیر بهداشت: بدترین سال اقتصادی را داشتیم/ دولت در بدترین ایام کشور را اداره کرد- تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید- معاون سیما در بازدید از واحد دوبلاژ رسانه ملی: به کمک صداپیشگان، آثار برتر جهانی آماده پخش در نوروز هستند- کسب دو سهمیه دیگر پارالمپیک 2021 توکیو توسط ورزشکاران لرستان- پایان مرگبار دعوای زن و شوهر جوان بر سر ارثیه پدری.

 روزنامه «ایران سپید»

چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹

۱۲ رجب ۱۴۴۲

۲۴ فوریه ۲۰۲۱

سال بیست و پنجم شماره ۶۶۴۶

خبرگزاری جمهوری اسلامی       مدیر مسئول: سهیل معینی

سامانه پیامکی: 3000465040

نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388

تلفن: 84711371

شماره انتشارات: 5-88548892

وب سایت: www.iransepid.ir

پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir

میلاد با سعادت مولای متقیان امام علی (ع) مبارک

........عناوین این شماره......

*میلاد تو، عمارت هر ناجوانمرد در عالم را ویران کرد

*هداوند: همیارمعلم همکاری معلمان برای آموزش خانگی دانش‌آموزان استثنایی است

*وزیر بهداشت: بدترین سال اقتصادی را داشتیم/ دولت در بدترین ایام کشور را اداره کرد

*تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید

*معاون سیما در بازدید از واحد دوبلاژ رسانه ملی: به کمک صداپیشگان، آثار برتر جهانی آماده پخش در نوروز هستند

*کسب دو سهمیه دیگر پارالمپیک 2021 توکیو توسط ورزشکاران لرستان

*پایان مرگبار دعوای زن و شوهر جوان بر سر ارثیه پدری

 

......یادداشت

*میلاد تو، عمارت هر ناجوانمرد در عالم را ویران کرد: نه آن عمارت که از سنگ و چوب و آهن بنا شد، که عمارت روح ناجوانمردان را فرو ریخت؛ و گرنه سنگ و چوب و آهن روح ندارند.

میلاد تو، نوید ظهور همرنج برای رنج کشیده ها، همغم برای غم دیده ها و همخشم برای خشمگینان از ستم دژخیمان عالم شد؛ نویدی که هر سال به یمنش، با تمام رنج ها و آلام، تمام مظلومان و ستم دیدگان پایکوبی می کنند.

میلاد تو، مردانگی و جوانمردی را معنا بخشید. پیش از تو و در دیار تو، هر کشتن و نبرد تن به تن و رو در رو در میدان جنگ را، جوانمردی می گفتند. اما تو آمدی تا هر زنده کردن روح انسان از مرداب مرگ انسان ستیزی را، هر بیرون کردن روح بشر از شب های دژم و هدایت به صبح را، هر شاد کردن دل های مالامال از درد را، هر نابودی ستمگر از جهان انسان را، هر بیدار ساختن انسان ها را، هر آگاه کردن انسان ها به جوهر ناب وجودشان که ودیعه ی الهیست، و خالی کردن جهان از لوث وجود نامردان و آراستن آن به وجود مردان مرد را، جوانمردی بنامی. آنسان که مردی و جوانمردی با تو معنایی تازه یافت و جان گرفت. آنسان که تمام مردان در اعصار، با نام تو عیاری آغاز کردند و مدال پهلوانی را با مدد خواستن از تو، بر سینه سنجاق کردند.

آری! روز میلاد تو، روز رهایی از ادبار هاست.

نسیم میلاد تو، التیام بخش تمام چرک های نه پوستِ برآمده از خاک بشر، که پوستِ چرکینِ چسبیده به روح بشر است.

آری! شمیم خوش جشن میلاد تو، پوست رنگین شده از درد و چرک انسان را می اندازد، و انسان جان تازه ای می گیرد.

عجب روزی! انگار پروردگار هم در این روز لباس نو بر تنِ تمام مخلوقاتش می کند و رستاخیز خلقت تازه ای را اعلان می کند.

چه مبارک روزیست روز میلاد تو! چه مهنا لحظه ایست ورودت به زمین، که این ورود میمون، پیوند آسمان و زمین را برقرار می سازد.

مقدمت گلباران، ای شاه مردان.

...‌‌‌‌‌‌......اخبار ویژه

*هداوند: همیارمعلم همکاری معلمان برای آموزش خانگی دانش‌آموزان استثنایی است

معاون برنامه‌ریزی و توانبخشی سازمان استثنایی درباره انواع برنامه‌های آموزشی این سازمان شامل همیارمعلم، بسته آموزشی خانواده‌محور و پارلمان مشورتی اولیا برای تداوم آموزشِ دانش‌آموزان بانیازهای ویژه توضیح داد.

مجید هداوند درباره آموزش‌های حضوری و غیرحضوری سازمان استثنایی در زیست بوم کرونا اظهار کرد: «سازمان آموزش و پرورش استثنایی مانند همه بخش‌های نظام تعلیم و تربیت کشور به محض تعطیلی آموزش‌های حضوری در روزهای آغازین شیوه پاندمی کرونا به راه‌اندازی آموزش‌های مجازی اقدام کرده است؛ اما این دانش‌آموزان، با توجه به ویژگی‌هایی که دارند، قطعاً در آموزش‌های مجازی با مشکلاتی مواجه خواهند بود؛ مثلاً گروهی از دانش‌آموزان ما کم‌توان ذهنی هستند، بنابراین استفاده از موبایل و تبلت برای آنها سخت خواهد بود. اینجاست که نقش خانواده‌ها تبدیل به نقش محوری در آموزش می‌شود.»

وی با اشاره به آموزش‌های والدمحور در این دوره اظهار کرد: «همزمان با آغاز آموزش‌های مجازی، کانال‌ها و گروه‌های مختلفی برای دانش‌آموزان بانیازهای ویژه در پیام‌رسان‌ها و خصوصا در شبکه شاد برای گروه‌های مختلف استثنایی تشکیل شد. ما طی سال گذشته ۸۵۰۰ ساعت محتوای آموزشی برای خانواده‌ها تولید کردیم تا آموزش‌های مجازی را تسهیل کند. مضاف بر آن، دستورالعمل‌هایی تهیه کردیم که برخی از آنها در بخش توانبخشی و مشاوره با هدف اطلاع‌رسانی به اولیا درمورد ویروس کرونا و مسائل مربوط به آن است. ما مشاوران را ملزم کردیم تا کارِ آگاهی و اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها را به جدیت پیگیر شوند»

انتخاب یک همیارمعلم در هر خانواده برای تداوم آموزش کودکان استثنایی در محیط خانه

هداوند درباره استفاده از «همیارمعلم» برای ارائه آموزش‌های دوره کرونا گفت: «از ابتدای سال تحصیلی فعلی، دستورالعملی را به عنوان دستورالعمل اولیای همیارمعلم به همه استان‌ها ابلاغ کردیم که براساس آن از خانواده‌ها خواسته شد یکی از اعضای خانواده را که از سواد لازم و انگیزه کافی در زمینه همکاری با سازمان در ارتباط با عضو کم‌توان خانواده خود برخوردار باشد، به ما معرفی کنند تا آموزش‌های لازم به آن فرد داده شود و آن فرد بتواند، با انتقال آموزش‌ها، خانه را تبدیل به مدرسه کند.»

وی ادامه داد: «همچنین بسته‌ای به عنوان «بسته خانواده‌محور» آماده شده که در آن 7 فعالیت پیش‌بینی شده است که یکی از آنها «پارلمان مشورتی اولیا» است»

معاون سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره کمک این پارلمان به آموزش‌های دوره کرونا گفت: «این پارلمان الان دایر است و ۶۴ نفر منتخب انجمن اولیاومربیان هر استان از سراسر کشور در این پارلمان حضور دارند. هم ما برنامه‌های خود را با آنها به اشتراک می‌گذاریم و هم آنها نقطه نظرات خود را در خصوص آموزش‌های استثنایی در اختیار ما قرار می‌دهند»

وی در ادامه به سایر اقدامات آموزشی زیست بوم کرونا در سازمان استثنایی اشاره کرد و گفت: «در کنار پارلمان مشورتی، ایجاد شبکه جامع اطلاع‌رسانی در دستور کار قرار گرفت. اپلیکیشن‌های مختلفی برای گروه‌های مختلف کم‌توان طراحی شده‌اند که این اپلیکیشن‌ها قابلیت نصب روی شبکه شاد را نیز دارند»

همه محتواهای آموزش استثنایی در پایگاه آموزش مجازی

هداوند همچنین از راه‌اندازی «پایگاه آموزش مجازی» برای تحت پوشش قراردادن همه محتواهای آموزشیِ گروه‌های مختلف استثنایی خبر داد و گفت: «همه محتواهای آموزشی‌های تولیدشده اعم از برخط و غیربرخط در این پایگاه در ترس گروه‌ها قرار می‌گیرد. مثلاً دانش‌آموزان نابینا می‌توانند با مراجعه به این پایگاه به انواع فایل‌های صوتی تدریس‌ها دسترسی داشته باشند و آنها را بارگیری و استفاده کنند. مجموعه‌های راهنمای معلم و راهنماهای اولیا نیز در این پایگاه آموزش مجازی موجود است»

معاون سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره تولیدمحتوای آموزشی در دوره کرونا گفت: «ما در شبکه شاد ۸۵۰ کانال ویژه گروه‌های مختلف استثنایی ایجاد کردیم. همچنین نزدیک به 5000 سرفصل درسی تعریف شده و برای تولید محتوای آموزشی بین استان‌ها توزیع شده است. از این میزان حدود ۳۵۰۰ محتوا تولید شده است که محتوای تولیدشده برای بازبینی و داوری به مرکز ارسال شده است. این محتواها بعد از داوری‌های نهایی در شبکه شاد بارگذاری می‌شوند.»

 وی افزود: «این منابع حکم بانک اطلاعاتی را برای گروه‌های مختلف استثنایی دارند و دانش‌آموزان و خانواده‌ها و معلمان می‌توانند با ورود به بخش محتواها مثلاً به محتوای کتاب عربی پایه دوم دسترسی پیدا کنند»

هداوند در ادامه به «پایگاه جامع آموزش مجازی» اشاره کرد و گفت: « پایگاه جامع آموزش مجازی به زودی در پورتال آموزش و پرورش استثنایی بارگذاری می‌شود که ۳۲ استان کشور به آن دسترسی دارند. همچنین در هر استان یک پایگاه آموزش مجازی در یک مدرسه تاسیس می‌شود که می‌تواند حدود 2 هزار دانش‌آموز را تحت پوشش قرار دهد.»

تا جایی که در توان داشته باشیم به ظرفیت شبکه شاد اضافه خواهیم کرد

وی افزود: «در آینده بعد از اتمام مشکل کرونا، چنانچه با مشکلاتی مانند بلایای طبیعی یا هر حادثه غیرمترقبه روبرو شویم، که مدارس را با خطر تعطیلی مواجه می‌کند، پایگاه آموزش مجازی استان علاوه بر اینکه به محتواهای آموزشی بارگذاری شده در مرکز دسترسی دارد، می‌تواند با استفاده از معلمان بومی، دانش‌آموزان استان خود را تحت پوشش آموزشی قرار دهند»

معاون برنامه‌ریزی و توانبخشی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور درباره نرم‌افزارهای آموزشی مورد استفاده در سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: «اولویت اول ما استفاده از ظرفیت شبکه آموزشی شاد است.

ما تا جایی که در توان داشته باشیم به ظرفیت شبکه شاد اضافه خواهیم کرد. البته طبق گزارشی که از استان‌ها داشتیم برخی از گروه‌های ما در استان‌ها از سایر پیام‌رسان‌ها نیز برای آموزش استفاده می‌کنند، اما فعلا در سازمان آموزش و پرورش استثنایی هیچ قراردادی با شرکت‌های خصوصی در بهره برداری از نرم‌افزارهای تخصصی آموزشی نداریم.»

*رئیس سازمان بهزیستی کشور، خبر داد:

توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی با حفظ کرامت انسانی

توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی با حفظ کرامت انسانی

رئیس سازمان بهزیستی کشور در آئین توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی با حفظ کرامت انسانی، گفت: با تامین اعتبار ۲۴ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان تبلت‌ها برای مددجویان امدادبگیر ۱۳ تا ۱۸ سال خریداری و همراه با سیم‌کارت رایگان رایتل در قالب پلتفرم دیجی‌کالا ارسال شد.

آئین توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی با حفظ کرامت انسانی با حضور «وحید قبادی‌دانا» رئیس سازمان بهزیستی کشور، «محمد پیرعلی» معاون برنامه‌ریزی و امور مجامع بنیاد مستضعفان، «یاسر رضاخواه» مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی رایتل و «امیر پاشا» معاون بازاریابی دیجی‌کالا و جمعی از مدیران ستادی برگزار شد.

وحید قبادی‌دانا رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به آیه ای از قرآن گفت: در راه نیکی و پرهیزگاری با هم تعاون کنید و در راه گناه و تعدّی همکاری ننمایید و تقوا پیشه کنید که مجازات خدا شدید است؛ این اقدام را به فال نیک می‌گیریم چراکه در ماه رجب پس از ولادت امام جوادالائمه و پیش از میلاد مولی‌الموحدین امیرالمومنین(ع) مددکار بزرگ عالم هستی این اتفاق مبارک صورت می‌پذیرد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به مشکلات عدیده‌ای که در کرونا دامن‌گیر همه آحاد جامعه شد، عنوان کرد: افراد در معرض آسیب و کم‌برخوردار با مشکلات بیشتری روبرو شدند. مددجویان بهزیستی ولی نعمتان انقلاب و نظام هستند؛ لذا در ارائه گزارش از اقدامات بهزیستی برای جمع‌آوری کمک مومنانه در دفتر حفظ و نشرآثار مقام معظم رهبری به تعطیلی مدارس و عدم دسترسی مناسب دانش‌آموزان تحت پوشش اشاره کردیم که مهندس فتاح اعلام آمادگی برای کمک‌رسانی به این دانش‌آموزان تحت پوشش کردند و این شروعی برای توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی با حفظ کرامت انسانی شد.

وی با اشاره به تامین اعتبار ۲۴ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای خرید ۸ هزار تبلت، تصریح کرد: یک همکاری مومنانه بین بخش‌های مختلف کشور مشتمل بر سازمان بهزیستی کشور به عنوان یک دستگاه دولتی، بنیاد مستضعفان به عنوان نهادی حاکمیتی و رایتل به عنوان نهاد عمومی و غیردولتی(ارائه سیم‌کارت رایگان برای دسترسی به فضای اینترنت) شکل گرفت و در پایان نیز مجموعه دیجی‌کالا به عنوان استارت‌آپ بدون هزینه توزیع هوشمند تبلت‌ها را در اقصی نقاط کشور به عهده گرفت.

قبادی‌دانا، افزود: جمعیت هدف سازمان بهزیستی کشور ۸ هزار مددجو امدادبگیر ۱۳ تا ۱۸ سال با رعایت عدالت بود که با مشارکت بخش‌های مختلف ستادی و استانی بهزیستی این اقدام خوب به عنوان الگو و مدل تعاون در کار خیر شکل گرفت. از لحظه نخست تمام سعی ما بر این باور بود که شان و منزلت اجتماعی این افراد کاملا لحاظ شود و هیچ یک از دانش‌آموزان رو در رو با سازمانی نشدندو مثل یک شهروند عادی در قالب پلتفرم دیجی‌کالا این دیوایس به آنها به صورت شفاف و شایسته ارائه شد.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی کشور توزیع هوشمند ۸ هزار تبلت و سیم‌کارت بین دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی با حفظ کرامت انسانی در راستای توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی صورت گرفته است؛ چراکه فرزندان بهزیستی آینده‌سازان جامعه هستند و با تحصیل شرایطی را برای خود به وجود می‌آورد که دیگر نیازمند دریافت مستمری و امداد نباشند و خودشان امدادرسان و کمک حال دیگران خواهند بود.

در ادامه «سعید بابایی» مدیرکل امور کودکان و نوجوان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه تاکنون به ۷۵ درصد از جمعیت هدف، تحویل قطعی شده است، گفت: بیشترین تبلت به ترتیب به استان‌های خراسان رضوی با یکهزار و ۱۴۱، کرمان با ۹۰۴، آذربایجان شرقی با ۸۹۶، تهران با ۸۰۶ و گیلان با ۴۰۶ تعلق گرفت و بطور کلی می‌توان گفت در حال حاضر برای ۴ هزار و ۴۲۱ نفر ارسال قطعی، ۷۷۵ نفر در حال ارسال و ۲ هزار و ۷۵۵ در مسیر سخت اکانت و درج آدرس هستند.

 

..........اخبار روز

*وزیر بهداشت: بدترین سال اقتصادی را داشتیم/ دولت در بدترین ایام کشور را اداره کرد

دکتر سعید نمکی گفت: امسال بدترین سال اقتصادی دولت بعد از انقلاب بود که خیلی سخت گذشت و محدودیت‌های تحریمی که دیوانه‌ای بر ما تحمیل کرد، روزهای سختی بود و دولت در بدترین ایام پرچالش خودش، کشور را اداره کرد.

* افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارمندان دولت در سال جاری

محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور:

از سال ۹۶ متناسب سازی حقوق بازنشستگان شروع شد؛ هر سال ۳۰۰۰ تا ۳۴۰۰ میلیارد تومان و امسال نیز ۲۰ هزار میلیارد تومان برای متناسب سازی پرداخت شد.

برای افزایش قدرت خرید کارمندان دولت در سال گذشته، ۵۰ درصد به حقوقشان اضافه شد و این باعث شکاف و تبعیض میان دریافتی شاغلین و بازنشستگان شد. همین امر باعث شد اجرای طرح متناسب سازی حقوق قوت بیشتری بگیرد.

*سخنگوی دولت:  همه تشکل‌ها و افراد در قانون اساسی از حق اظهارنظر آزادانه برخوردارند و به نوبه خود در دولت حق اظهار نظر را برای همگان قائل هستیم و به آزادی بیان اعتقاد داریم.

اما در مواضعی که از تریبون‌های رسمی اتخاذ می‌شود قطعاً دنبال کردن این موضع بدون شعار و بر اساس یک خرد جمعی که همه ارکان به آن رسیده‌اند، یک ضرورت اجتناب ناپذیر است

*رئیسی دعوت خبرگان برای برگزاری جلسه انتخاباتی را نپذیرفت

 رئیسی، نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری، دعوت اعضای مجلس خبرگان برای برگزاری جلسه درباره انتخابات ۱۴۰۰ را رد کرده است.

 

.......سلامت و بهداشت

*تغذیه دوران قرنطینه خانگی را جدی بگیرید: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: افراد مبتلا به بیماری‌های غیر واگیر از جمله، بیماریهای قلبی عروقی، کبدی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی، بیماران سرطانی و مبتلایان به اضافه وزن و چاقی، بیش از بقیه مستعد ابتلاء به کرونا هستند.

به نقل از مهر، زهرا عبداللهی با اشاره به خانه نشینی اجباری در روزهای کرونایی، افزود: قرنطینه خانگی یکی از عواملی است که مصرف تنقلات و فست فود ها را افزایش داده است. مواد غذایی پرنمک، شیرین و پر چرب، زمینه ساز اضافه وزن و چاقی هستند و به تبع آن افزایش احتمال ابتلاء به کرونا، دیابت، پر فشاری خون، چربی خون بالا و مرگ ناشی از کووید ۱۹ را افزایش می‌دهند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: در این دوران باید بیشتر مراقب سلامتی خود بوده و به مواد غذایی و تنقلاتی که خریداری و مصرف می‌کنیم، توجه بیشتری داشته باشیم تا این دوران همه گیری را با سلامتی پشت سر بگذاریم.

*افزایش ضریب انتقال ویروس با استفاده طولانی مدت از یک ماسک: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: اگرچه برنامه واکسیناسیون در برابر ویروس کرونا در بسیاری از کشورها آغاز و با جدیت دنبال می شود، اما براساس توصیه های اکید سازمان بهداشت جهانی و مراجع بین المللی حوزه سلامت، هنوز استفاده از ماسک و ضدعفونی‌کننده‌ها مهمترین ابزار پیشگیری و مقابله با این بیماری است.

 محمدرضا شانه ساز افزود: خوشبختانه با پیگیری و همکاری بین بخشی در حوزه تولید ماسک، در حال حاضر وضعیت تامین در کشور بسیار مطلوب است و به سرعت کمبودها در حوزه انواع ماده اولیه مورد نیاز در تولید ماسک‌های باکیفیت در حال برطرف شدن است اما متاسفانه برخی از افراد اطلاع کافی از نحوه صحیح استفاده از ماسک ندارند و گاهی اوقات ماسکی که میزان کارایی و محافظت آن در برابر ویروس تنها چند ساعت است، حتی تا چند روز استفاده می کنند که این موضوع می تواند به دلیل ناکارآمدی ماسک‌های مورد استفاده، ضریب انتقال ویروس را بسیار افزایش دهد.

شانه ساز با بیان اینکه سازمان غذا و دارو مجدانه در تلاش است تا کیفیت ماسک های تولیدی را بیش از پیش ارتقاء دهد، تصریح کرد: تسهیل روند صدور مجوز تولید ماسک، شناسایی و برخورد با تولیدکنندگان فاقد مجوز، امکان رهگیری و کنترل اصالت ماسک های سطح عرضه از جمله برنامه‌های این سازمان در حوزه تولید و توزیع انواع ماسک است.

*جزییات تست انسانی واکسن تزریقی_استنشاقی کووپارس: مسئول انجام مطالعه بالینی واکسن پروتئین نوترکیب رازی با اشاره به اینکه هنوز مجوز آغاز فاز اول کارآزمایی بالینی واکسن کرونای انستیتو رازی صادر نشده است، گفت: امید می‌رود با ارائه مجوز، پیش از آغاز سال ۱۴۰۰ فاز اول مطالعات بالینی واکسن بر ۱۳۳ نفر شروع شود.

دکتر مسعود سلیمانی دودران افزود: اواخر دی ماه مجوز کمیته اخلاق را کسب کردیم و در مرحله دوم سازمان غذا و دارو باید مجوز نهایی آغاز کارآزمایی بالینی را صادر کند

وی افزود: واکسن انستیتو رازی یک واکسن نوترکیب پروتئین اسپایک کووید ۱۹ است که بخش اصلی آن تزریقی است که در روزهای اول و ۲۱ نوع تزریقی و در روز ۵۱ دوز استنشاقی آن ارائه می‌شود تا مخاط بینی را در برابر ویروس مقاوم سازد. در اصل واکسن‌های پروتئین نوترکیب از اساس به صورت تزریقی هستند.

وی درباره اینکه آیا احتمال ادغام فاز دوم و سوم واکسن کرونا انستیتو رازی وجود دارد یا خیر؟، بیان کرد: فعلا پیش‌بینی برای این موضوع وجود ندارد ولی با توجه به شرایط کشور و لزوم زودتر به نتیجه رساندن مطالعات اگر نتایج فاز اول مطالعات و اوایل فاز دو مطلوب باشد می‌توانیم فاز ۳ را آغاز کنیم.

 پیش‌بینی می‌کنیم از ۳۵ روز بعد از اینکه ۲۵۰ نفر از ۵۰۰ نفر فاز دوم مورد مطالعه قرار گرفتند آنالیز بینابینی داشته باشیم و با توجه به نتایج آن با مجوز سازمان غذا و دارو حاضر به آغاز فاز سوم هستیم.

 

........‌.فرهنگ و هنر

*معاون سیما در بازدید از واحد دوبلاژ رسانه ملی:

به کمک صداپیشگان، آثار برتر جهانی آماده پخش در نوروز هستند

معاون سیما در جمع صداپیشگان پیشکسوت، با تأکید بر پشتوانه غنی سیما در حوزه دوبله تصریح کرد: با وجود دشواری های کار در شرایط کرونایی، اما به همت هنرمندان این عرصه، شاهد رشد کمی در دوبله آثار بودیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سیما، دکتر حمید شاه آبادی معاون سیما در بازدید از واحد دوبلاژ سیما با قدردانی از زحمات فعالان این واحد گفت: طی یک سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا ، بسیاری از مشاغل آسیب دیدند و بی شک یکی از مشاغلی که به طور جدی تحت الشعاع کرونا قرار گرفت و با مشکلات متعددی مواجه شد، هنر دوبلاژ بود.

وی خاطرنشان کرد : دوبله یک کار جمعی است که هنرمندان باید در کنار هم قرار بگیرند تا حاصل کار آن ها ، به زیبایی و ظرافت از قاب تلویزیون به نمایش درآید، اما امسال این شیوه کار تغییر کرد و برای حفظ سلامت صداپیشگان که از سرمایه های رسانه ملی هستند کار در استودیوها به صورت انفرادی و جداگانه انجام شد تا آثار به آنتن برسد و برای نوروز نیز آماده سازی شود.

معاون سیما تأکید کرد: خوشبختانه رسانه ملی در حوزه دوبلاژ توانمند است و از پیشینه‌ای قوی و غنی برخوردار است. به همین دلیل هم امسال با وجود شرایط کرونایی ، دوبله در سیما از حیث کمیت در مقایسه با سال های گذشته، رشد داشته است.

شاه آبادی ادامه داد: هرچند فعالیت همکاران ما در دوبلاژ زمان بر شده اما با پیش بینی های صورت گرفته و تلاش متعهدانه صداپیشگان، این خدمت به مخاطبان رسانه ملی انجام شد.

معاون سیما در ادامه بازدید از واحد دوبلاژ تأکید کرد: معاونت سیما خود را برای خلق لحظاتی شاد و نشاط آور در ایام نوروز آماده می کند؛ با برنامه ریزی های انجام شده برای نوروز، ان شاء الله در همه ژانرها و موضوعات برای بینندگان برنامه خواهیم داشت و سبد سیما برای نوروز پربار و متنوع خواهد بود.

دکتر شاه آبادی خاطرنشان کرد: این نوید را به مردم می دهیم که در نوروز 1400 بیش از 144 فیلم سینمایی را از شبکه های ملی به تماشا خواهند نشست و تلاش کردیم فیلم های جدید و آثار روز دنیا که با مضامین و مفاهیم خانوادگی و اخلاقی و اجتماعی ما در تناسب و هماهنگ باشد، تهیه و آماده سازی شود.

وی افزود: امسال ۳۱ سریال از تولیدات سیما به آنتن رسید.همچنین علاوه بر آثار سینمای داخل از آثار تامینی (خارجی) هم برای غنی و پربار بودن آنتن در شرایط کرونایی و قرنطینه خانگی بهره بردیم.

شاه آبادی ادامه داد: تعدادی سریال خارجی نیز در واحد دوبلاژ و به همت صداپیشگان برای ایام پیش رو آماده پخش شده است.

وی خاطرنشان کرد: آثار پویانمایی خوبی از جدیدترین، تولیدات روز دنیا و همچنین حدود ۳۵۰ ساعت مستند ویژه و جذاب برای ایام نوروز انتخاب شده است که در عید نوروز روی آنتن می رود.

معاون سیما ادامه داد: 16 اثر از آثار آماده سازی شده نوروز با صدای با کیفیت استریو (سه بعدی) پخش خواهد شد.

معاون سیما در پایان این بازدید در جمع تعدادی از پیشکسوتان دوبلاژ ، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم چنگیز جلیلوند، از تلاش اعضای بزرگ خانواده دوبلاژ سیما و گویندگان متعهد و پرتلاش در شرایط کرونایی قدردانی کرد و پای صحبت و د دوبلاژ در یک سال گذشته گفت: از ابتدای سال 99 به جهت شرایط کرونایی و بنا به تأکید معاون سیما و تعطیلاتی که دولت برای کنترل پاندمی ویروس کرونا اعلام کرد سریال ها و برنامه هایی که برای ایام نوروز تدارک دیده شده بود، برای سرگرمی مردم در ایام قرنطینه خانگی ، به روی آنتن رفت.

رئیس مرکز تولید فنی سیما افزود: با توجه به این که دوبلوران و هنرمندان واحد دوبلاژ از سرمایه های با ارزش رسانه ملی هستند و با توجه به شرایط جسمانی صداپیشگان پیشکسوت، به منظور رعایت سلامت این عزیزان، واحد دوبلاژ تغییراتی در ساعات و نحوه انجام کار این همکاران ایجاد کرد که البته این نوع فعالیت، خیلی زمان بر و سخت است به عنوان مثال برای دوبله یک فیلم سینمایی اگر در گذشته حدود یک تا دو روز وقت نیاز بود در شرایط جدید این زمان به 3 تا 4 روز افزایش یافته است.

وی با اشاره به حدود 409 هزار دقیقه عملیات دوبلاژ (شامل دوبله، ترجمه، صداگذاری و میکس) از ابتدای فروردین تا 30 بهمن امسال گفت: تعداد 355 قسمت پویانمایی خارجی هم در همین مدت زمان در واحد دوبلاژ، دوبله شده است.

رئیس مرکز تولید فنی سیما همچنین خاطرنشان کرد: 17 پویانمایی ایرانی در 411 قسمت و 244 عنوان مستند در 810 دقیقه هم از فعالیت های واحد دوبلاژ از ابتدای سال تا آخر بهمن 99 بوده است.

 

..........ورزشی

*کسب دو سهمیه دیگر پارالمپیک 2021 توکیو توسط ورزشکاران لرستان

رضا بهرامی رئیس هیئت نابینایان لرستان گفت: در مسابقات دو و میدانی جایزه بزرگ ۲۰۲۱ امارات در بخش پرتاب نیزه «بهزاد عزیزی» به مدال طلا و مسعود حیدری دیگر نماینده کشورمان در همین ماده به مدال برنز دست یافتند و موفق به کسب سهمیه پارالمپیک 2021 توکیو شدند.

وی با بیان اینکه این مدال‌ها توسط بهزاد عزیزی و مسعود حیدری کسب شده است، افزود: در این دوره از مسابقات  در بخش پرتاب نیزه «بهزاد عزیزی» پرتابگر کم بینای کشورمان با ثبت رکورد ۶۴ متر و ۳۷ سانتی متر به مدال طلا دست یافت.

ورزشکاری از کشور لیتوانی با ۴۸ متر و ۴۵ سانتی متر دوم شد و «مسعود حیدری» دیگر نماینده کشورمان در همین ماده با کسب رکورد ۴۴ متر و ۳۰ سانتی متر به مدال برنز دست یافت.

بهرامی بیان کرد: استان لرستان امسال تنها هیئتی بود که توانست با اعزام دو ورزشکار به مسابقات جایزه بزرگ امارات موفق به کسب دو مدال شود.

وی با اشاره به اینکه این دو نفر علاوه بر کسب مدال موفق به کسب سهمیه مسابقات پارالمپیک ۲۰۲۱ نیز شدند، تصریح کرد: بهزاد عزیزی با رکوردی که در مسابقات جایزه بزرگ  امارات زد به احتمال زیاد در پارالمپیک ۲۰۲۱ نیز به مدال طلا برسد.

* قطر شانس اول میزبانی لیگ قهرمانان آسیا

روزنامه الانباء کویت اعلام کرد: شانس قطر برای میزبانی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا، بالاست.

رسانه های خبری عربی از طریق منابع آگاه خبر دادند که قطر کاندیدای اصلی میزبانی مسابقات فصل جدید لیگ قهرمانان آسیا است که همچون فصل گذشته قرار است به صورت متمرکز در این کشور برگزار شود.

کنفدراسیون فوتبال آسیا به ریاست شیخ سلمان بن ابراهیم در حال بررسی کشورهای میزبان منطقه غرب آسیاست که قطر کاندیدای اصلی میزبانی این دوره از رقابت هاست.

این روزنامه در ادامه آورده است: علی رغم اینکه فدراسیون فوتبال عربستان، ایران، اردن، امارات و عراق برای میزبانی اعلام آمادگی کرده بودند، اما قطر به دلیل قید و بندهای کمتری که برای مقابله با کرونا نسبت به سایر کشورها دارد، شانس بیشتری برای میزبانی دارد.

قرار است طی چند روز آینده سرنوشت این داستان به سرانجام برسد و مشخص شود که کدام کشور میزبان رقابت ها خواهد بود.

 

........حوادث

*پایان مرگبار دعوای زن و شوهر جوان بر سر ارثیه پدری/ سیروس، مهوش را آتش زد یا برعکس؟

ظهر سه‌شنبه 30 دی مأموران کلانتری 117 جوادیه در جریان مرگ زن جوانی در بیمارستان قرار گرفتند. در تحقیقات، مشخص شد زن 34 ساله روز 25 دی به خاطر آتش‌سوزی خانه‌اش بر اثر سوختگی شدید به بیمارستان منتقل شده اما پس از 5 روز به کام مرگ رفته است.

  حریق عمدی

تحقیقات از همسایه‌ها نشان می‌داد که همسر زن جوان به‌ نام مهوش عامل این حریق مرگبار است.

یکی از همسایه‌ها گفت: صدای دعوا و درگیری زوج جوان مدام به گوش می‌رسید. آن روز هم دعوایشان شده بود. از صحبت‌های آنها این‌طور متوجه شدم که دعوا بر سر اختلاف ملکی است. چند دقیقه‌ای از دعوا گذشته بود که ناگهان در آپارتمان طبقه سوم که محل سکونت آنها بود باز شد و سیروس، همسر مهوش، در حالی که دست پسر 7 ساله‌اش را گرفته بود از آپارتمان خارج شد. او به طبقه همکف رفت و دقایقی بعد با یک ظرف 20 لیتری بنزین به خانه برگشت.

او ادامه داد: سیروس بنزین را روی همسرش و داخل خانه ریخت و فندک را کشید. صدای انفجار شدیدی آمد، انفجاری که باعث شکسته شدن شیشه‌ها و پرتاب در شد.

 بعد از این حادثه، سیروس، خود را به خودرواش رساند و با بچه‌اش از محل متواری شد.با مشخص شدن هویت عامل این آتش‌سوزی دستور بازداشت سیروس صادر شد و چند روز بعد رد وی در زادگاهش که یکی از شهرهای استان مرکزی بود شناسایی شد.

از آنجا که سیروس در آتش‌سوزی دچار سوختگی شده بود برای درمان به بیمارستان رفته بود تا در آنجا تحت درمان قرار بگیرد، بدین ترتیب بازپرس جنایی دستور بازداشت متهم در بیمارستان را صادر کرد و پس از بهبودی نسبی مرد جوان که از ناحیه سر و صورت دچار سوختگی شده بود، او به تهران منتقل شد.

 ادعای عجیب

مرد جوان در تحقیقات اولیه مدعی شد که در قتل همسرش نقشی نداشته است. او گفت: همسرم خانه‌دار بود و مدتی قبل با مرگ پدرش ارثیه‌ای به او رسید. با تلاش خودم، این ارثیه را تبدیل به خانه‌ای کردیم که در آن ساکن بودیم.

ارثیه پدری همسرم خیلی کمتر از پول خانه‌ای بود که در آن ساکن بودیم به همین دلیل از همسرم خواستم دو دانگ از خانه را به‌نام من بزند. اما همسرم راضی نمی‌شد. روز حادثه هم سر همین مسأله باهم دعوایمان شد. از باک ماشینم مقداری بنزین کشیدم و روی خودم ریختم و به او گفتم خودم را آتش می‌زنم.

 اما او که باور نکرده بود من بنزین روی خودم ریختم، کبریت را روشن کرد و باعث آتش‌سوزی شد. بعد از آتش‌سوزی از ترس آنجا را ترک کرده و بچه‌ام را به خانه یکی از بستگانم گذاشتم و برای درمان به شهرستان خودم رفتم. متهم جوان به دستور بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت قرار داده شد و تحقیقات در رابطه با این جنایت آتشین ادامه دارد.

 

Page Generated in 0/0068 sec