کد خبر: 18376
روزنامه یکشنبه 3 شهریور 1398
برگزاری پنجمین نمایشگاه بین المللی تخصصی تجهیزات توانبخشی معلولان - تجدید میثاق هیأت دولت با آرمانهای امام راحل - نرخ تورم سالانه به ٤٢.٢ درصد رسید - 75 مرکز تشخیص زودرس سرطان - چند روایت از اینکه نیما، اخوان را لو داد یا نداد - ساخت سوکت اندام مصنوعی با ضایعات پلاستیکی - مصاحبه با فاتحان دماوند - پایان شوم فرار از دست سارقان

روزنامه «ایران سپید»

یکشنبه 3 شهریور 1398

23 ذی الحجه 1440

25 آگوست 2019

سال بیست و سوم شماره 6216

صاحب امتیاز:

خبرگزاری جمهوری اسلامی      

مدیر مسئول: سهیل معینی

سامانه پیامکی: 3000465040

نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388

تلفن: 84711371

شماره انتشارات: 5-88548892

وبسایت: www.iransepid.ir

پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir

........عناوین این شماره......

برگزاری پنجمین نمایشگاه بین المللی تخصصی تجهیزات توانبخشی معلولان 2

تجدید میثاق هیأت دولت با آرمانهای امام راحل 4

نرخ تورم سالانه به ٤٢.٢ درصد رسید 5

75 مرکز تشخیص زودرس سرطان 7

چند روایت از اینکه نیما، اخوان را لو داد یا نداد 9

ساخت سوکت اندام مصنوعی با ضایعات پلاستیکی

مصاحبه با فاتحان دماوند 17

پایان شوم فرار از دست سارقان

............ویژه

* برگزاری پنجمین نمایشگاه بین المللی تخصصی تجهیزات توانبخشی معلولان: مدیر کل دفتر امور توانبخشی روزانه و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور از برگزاری پنجمین نمایشگاه بین المللی تخصصی تجهیزات توانبخشی معلولان، جانبازان، سالمندان و صنایع پزشکی خبر داد و گفت: این نمایشگاه از ۹ مهر سال جاری همزمان با روز جهانی سالمندان در مجتمع نمایشگاهی گفتگو (جنب بوستان گفتگو) دایر میشود. «افروز صفاریفرد» ادامه داد: پنجمین نمایشگاه بین المللی تخصصی تجهیزات توانبخشی معلولین، جانبازان، سالمندان و صنایع پزشکی با اخذ مجوز از سازمان توسعه تجارت ایران و حمایت و پشتیبانی سازمان بهزیستی کشور و بنیاد شهید و امور ایثارگران، جمعیت هلال احمر، انجمنهای تخصصی حوزه معلولان و دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز علمی و دانشگاهی برگزار میشود. وی با بیان اینکه این نمایشگاه یک فرصت طلایی برای شناخت ظرفیت کشور در ارائه خدمات تخصصی توانبخشی افراد دارای معلولیت است، گفت: ما میتوانیم با گسترش روابط متقابل با سایر کشورها زمینه های ارتقاء توانمندیهای تخصصی کشور برای تولید محصولات مورد نیاز جانبازان و معلولان را فراهم کنیم. صفاریفرد هدف اصلی این نمایشگاه را توسعه کمی و کیفی خدمات و تجهیزات کمک توانبخشی جهت بازتوانی معلولان و جانبازان و افراد ناتوان دانست و گفت: کمک به توسعه صادرات کالا و همچنین فراهم آوردن بستری مناسب جهت آگاهی آحاد جامعه از میزان توسعه کمی و کیفی محصولات تولید شده ویژه افراد ناتوان، معرفی محصولات و خدمات توانبخشی و برقراری ارتباط مناسب میان عرضه کنندگان و مصرف کنندگان و شناساندن قابلیتهای تولید کنندگان داخلی در جهت کمک به افراد دارای معلولیت برای حد اکثر استقلال فردی و اجتماعی، از دیگر اهداف برگزاری نمایشگاه است.

...........سیاسی

* تجدید میثاق هیأت دولت با آرمانهای امام راحل. رئیس جمهوری در مراسم تجدید میثاق هیأت دولت با آرمانهای امام راحل با تأکید بر اینکه نقد دلسوزانه با تخریب کینه توزانه تفاوت دارد، گفت: کسی با تضعیف دولت تقویت نمیشود و تضعیف دولت تنها موجب خوشحالی و آسان شدن راه برای دشمنان خواهد شد.

* علی ربیعی، سخنگوی دولت در رشته توئیتهایی به مناسبت هفته دولت تأکید کرد: مسیری جز مقاومت همراه با اعتدال و گفتگو نداریم.

* آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پس از اختلال در شبکه اینترنت در توییتی خطاب به مدیران ارتباطات زیر ساخت نوشت: «خداحافظ کارانه این ماه هیأت مدیره و مدیران مربوطه.»

* شهردار تهران گفت: ١٩.٣ درصد مردم تهران چاق هستند که این رقم در بانوان ١.٧ درصد بیشتر است و متأسفانه ۵۵.٢ درصد مردم پایتخت فعالیت بدنی مناسب ندارند.

 

............گزارش روز

* نرخ تورم سالانه به ٤٢.٢ درصد رسید: مرکز آمار ایران شاخص قیمت مصرف کننده خانوار (نرخ تورم) برای مرداد را منتشر کرد که بر اساس آن نرخ تورم نقطه ای و تورم ماهانه کاهش و نرخ تورم سالانه افزایش داشته است. منظور از نرخ تورم نقطه ای، درصد تغییر عدد شاخص قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل است. نرخ تورم نقطه ای در مرداد ١٣٩٨ به عدد ٤١/٦ درصد رسیده است؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ٤١.٦ درصد بیشتر از مرداد ١٣٩٧ برای خرید یک «مجموعه کالاها و خدمات یکسان» هزینه کرده اند. نرخ تورم نقطه ای مرداد ١٣٩٨ در مقایسه با ماه قبل ٦/٤ واحد درصد کاهش یافته است. نرخ تورم نقطه ای گروههای عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» و «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» به ترتیب ٥٦/٦ و ٣٥.٢ درصد بوده و نرخ تورم نقطه ای هر دو گروه عمده در مقایسه با ماه قبل کاهش داشته است. کاهش نرخ تورم ماهانه خانوارهای کشور: منظور از نرخ تورم ماهانه، درصد تغییر عدد شاخص قیمت نسبت به ماه قبل است. نرخ تورم ماهانه مرداد ١٣٩٨ به ٠/٦ درصد رسیده که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل، ٢.٢ واحد درصد کاهش داشته است. تورم ماهانه برای گروههای عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» و «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» به ترتیب ٠/٥- درصد و ١.٢ درصد بوده است. - افزایش نرخ تورم سالانه خانوار: منظور از نرخ تورم سالانه، درصد تغییر میانگین اعداد شاخص قیمت در یک سال منتهی به ماه جاری، نسبت به دوره مشابه قبل از آن است. نرخ تورم سالانه مرداد ١٣٩٨ برای خانوارهای کشور به ٤٢/٢ درصد رسیده که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل، ١.٨ واحد درصد افزایش نشان میدهد.

* گلواژه: به لبهایت خوار و خفیف کردن نیاموز که برای بوسیدن آفریده شده اند. ویلیام شکسپیر

........سلامت و بهداشت

* 75 مرکز تشخیص زودرس سرطان: رئیس اداره کنترل سرطان وزارت بهداشت گفت: سال گذشته از مجموع ۱۳۷ مرکز تشخیص زودرس سرطان در کشور، ۷۵ مرکز افتتاح شد و در حال تکمیل سایر مراکز هستیم. دکتر قنبری افزود: مهمترین دستاورد مورد انتظار در این برنامه کشوری، شناسایی افراد مشکوک به سرطانهای شایع و پیگیری افرادی است که سابقه خانوادگی سرطان داشته اند. تا کنون خدمات شناسایی، غربالگری و درمان در نظام شبکه درمانی کشور ارائه نمیشده و بیمار بر اساس تشخیص پزشک و درخواست خودش مورد بررسی قرار میگرفت که این موضوع باعث تأخیر در تشخیص میشد؛ بنا بر این اصلیترین تأثیر این اقدامات تشخیصی در قالب نظام شبکه، دریافت خدمات توسط بیمار در کوتاهترین زمان ممکن و ارجاع الکترونیک خدمات است. این اقدامات منجر به پیشگیری از سرطان، تشخیص زودهنگام سرطان و در نهایت کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان میشود. بعلاوه در این مراکز، بخشی از خدمات درمانی که تأثیرات پیشگیرانه دارند نیز به بیمار ارائه میشود. به عنوان مثال اگر شخصی پلیپ روده بزرگ داشته باشد، با برداشتن این پلیپ علاوه بر آنکه اثرات درمانی را شاهد هستیم، از بروز سرطان بعدی جلوگیری میکنیم.

* برنامه تولید ۹۰ درصد مواد اولیه دارویی: رئیس سازمان غذا و دارو گفت: فشار ناشی از تحریمها باعث شده که به سمت تولید داخلی مواد اولیه دارویی برویم. برنامه ما این است که بتوانیم ۸۵ تا ۹۰ درصد مواد اولیه دارویی مورد نیاز کشور را در داخل تولید کنیم. دکتر شانه ساز تأکید کرد: تلاش میکنیم نیاز به ماده اولیه دارویی را به کمتر از ۹۰ درصد برسانیم و ۹۹ درصد از نیاز عددی دارویی کشور  را نیز در داخل تولید میکنیم. در حوزه تولید ماده اولیه دارو نیز ما مزیت بیشتری نسبت به تولید داروهای ساخته شده داریم که این به دلیل برخورداری از منابع طبیعی غنی مورد نیاز در کشور است.

...........دُریافت

* چند روایت از اینکه نیما، اخوان را لو داد یا نداد: احسان رضایی: کودتای ۲۸ مرداد رؤیای یک نسل را بر باد داد. شاید هیچ کس بهتر از مهدی اخوان ثالث نتوانسته باشد شکست این رؤیا را تصویر کند. اخوان در شعرهای متعددی، از «زمستان» معروف تا آثار دیگرش فاجعه ای را روایت میکند که انگار ابعادی فراتاریخی دارد: بارانِ جر جر بود و ضجۀ ناودانها بود؛ و سقفهایی که فرو میریخت؛ افسوس آن سقف بلند آرزوهاى نجیب ما؛ وآن باغ بیدار و برومندى که اشجارش؛ در هر کنارى ناگهان میشد صلیب ما

افسوس... (از شعر «آن گاهِ پس از تندر») ید ا... قرایی، شاعر و دوست اخوان میگوید روز ۲۸ مرداد اخوان در مشهد بوده و پیش رفقایش که خبر رسیده «... میگفت میخواهد به تهران برود. همین الآن در تهران، خیابانها سنگربندی شده، تهران استالینگراد شده، مگر میگذارند به این مفتی تمام شود؟» («چهل و چند سال با اخوان»، انتشارات بزرگمهر ۱۳۷۰، ص۴۸) طبیعتاً اخوان با این روحیه کارش به زندان کشید. خود اخوان در نامه ای که در بهمن ۱۳۳۳ به دوست دیگرش محمد قهرمان، شاعر غزلسرا نوشته «با یادهای عزیز گذشته»، نشر زمستان ۱۳۸۴، ص۸۶ تا ۹۴) در مورد حبسش توضیح داده که دو نوبت به زندان افتاده که زندان دوم تا ۳۰ آذر۱۳۳۳ طول کشیده و در این مدت دخترش لاله به دنیا آمده بوده و دستآخر با وساطت جهانگیر تفضلی، ادیب و مطبوعاتی که نزدیکی با دربار پهلوی داشت آزاد شده و البته با سرودن قصیده ای به عنوان تعهدِ دوری از سیاست. چند بیتی که از این قصیده نقل شده، نشان میدهد که شعر اخوان چه رندانه است: رندی شرابخواره و درویش همچو من، کی فکرتِ سیاستِ پر شور و شر کنم؟؛ من تودگی نبوده و بالله نیستم، باید گواهم ایزد و پیغامبر کنم؛ سودَند سر به خاکِ رضا، کاره های قوم، من مردِ هیچکاره چه خاکی به سر کنم! («چهل و چند سال با اخوان»، ص۵۱)

داستانی هست که اخوان، این زندان دوم را از چشم استادش، نیما یوشیج میدیده و بیتی را هم در زندان سروده: «مرا نیمای مادر ... لو داد، مرا لو، پیشوای شعر نو داد.» دکتر شفیعی کدکنی میگوید این بیت کار اخوان نیست. «حالات و مقاماتِ میم امید»، نشر سخن ۱۳۹۱، ص۲۷) اما اخوان اشاره های دیگری هم به نیما دارد. مثلاً در شعر «برای دخترکم لاله و آقای مینا» (که تاریخ بهمن ۱۳۳۳ دارد) خطاب به دخترش میگوید: «آن دستهای کوچکت را، سوی خدا کن، بنشین و با من خواجه مینا را دعا کن!» و اگر اینجا با کنایه گفته، در نامه به قهرمان (که ذکرش رفت) صریحاً اسم نیما را به عنوان باعث و بانی زندانش آورده. اما آیا واقعاً نیما اخوان را لو داده بود؟ روایتها متفاوت است. قرایی میگوید لو دادن اخوان کارِ اعضای حزب توده بوده (همان، ص۵۰). اما مرتضی کاخی، ادیب و شاگرد اخوان نظر دیگری دارد. او (در مصاحبه با شماره ۲۱ هفته نامه «نگاه پنجشنبه»، ۲ شهریور ۱۳۹۱) میگوید: «بعد از کودتای ۲۸ مرداد نیما جملات بدی را به زبان آورد. زمانی که دستگاه وقت به نیما اتهام توده ای بودن و چپگرایی زده بود، او گفته بود: من اصلاً چپ نیستم و این آدمهای وقتگیر مثل اخوان و شاملو که دور من جمع میشوند عضو حزب توده هستند. این حرفها باعث گرفتاری اخوان شد.» محمد قائد، روزنامه نگار معروف (در یادداشت «معصومیت بر باد رفته شاعر»، بیبیسی ۴ شهریور ۱۳۸۹) از یک شعر میگوید: «مأموران فرمانداریِ نظامی ابیات هجوآمیزِ بی امضایی نزد نیما یوشیج بردند و او تشخیص داد باید کار اخوان باشد ...» (این شعر را بعضیها شعر «زمستان» گفته اند که درست نیست؛ چون «زمستان است ...» تاریخ دی ۱۳۳۴ دارد.) یک روایت دیگر پای آل احمد را هم به داستان باز میکند. محمدمهدی حسنی، خبرنگار، بعد از مصاحبه ای با تقی خاوریِ شاعر و از دوستان نیما (روزنامه «روزگار» ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰) در وبلاگش از خاوری نقل کرد که: «اخوان گفت: وقتی مرا برای بازجویی به اتاق تیمسار تیمور بختیار، [رئیس وقت ساواک] بردند، او روی میز کار دفتر خود نشسته و با هفتتیرش بازی میکرد. پس از مدتی سکوت در همان وضع گفت: تو علیه اعلیحضرت همایونی شعر گفته ای؟ گفتم من چنین شعری نگفته ام... شعری را به من نشان داد که با دستخط نیما نوشته و زیرش قید شده بود که از اخوان است و گفت: ببین پیشوایتان نوشته این شعر را تو گفته ای و تو انکار میکنی؟ من وقتی خط نیما را شناختم، برای رَستنِ پیرمرد، موضوع را به گردن گرفتم. بعدها فهمیدم جلال آل احمد به نیما گفته بود تو با این جسم نحیف اگر به زندان بروی، میمیری؛ بگذار جوانها فولادِ آبدیده شوند و انتخابشان من بودم.» اخوان البته از پیروی نیما در شعر دست برنداشت. بعدها بارها از نیما تعریف کرد و جواب منتقدانش را داد. دو کتاب هم درباره نیما و تأثیرش در شعر معاصر نوشت و بخصوص در مقدمه «بدعتها و بدایع نیما» (چاپ اول ۱۳۵۷) متن بلندی در ستایش او نوشت با این عنوان: «فصل درباره اینکه نیما مردی بود مردستان».

..........دانش و فناوری

* ساخت سوکت اندام مصنوعی با ضایعات پلاستیکی: محققان با استفاده از ضایعات پلاستیکی بطری آب موفق به ساخت سوکتهایی (رابطهای مفصل با پروتز) شده اند که بسیار ارزان و سبک بوده و امکان تحرک معلولان را فراهم میکند. با وجود افزایش ضایعات پلاستیکی در سراسر جهان، محققان همواره به دنبال بازیافت این مواد و تبدیل آن به ابزار کاربردی هستند و موفقیتهای بسیاری در این زمینه حاصل شده است. محققان دانشگاه لستر در انگلیس با این رویکرد و با استفاده از بطریهای پلاستیکی آب، موفق به ساخت سوکت اندام مصنوعی شده اند. سوکت به رابط اندام مصنوعی (پروتز) با مفصل بدن گفته میشود. این مطالعات نشان میدهد با خرد کردن ضایعات بطریهای پلاستیکی آب، گرم و ذوب کردن میتوان از آن در ساخت سوکت پروتز استفاده کرد. این محصول اکنون به کشور هند فرستاده شده تا توسط افراد معلول مورد استفاده قرار گیرد. بر اساس گزارش کاربران، این سوکت کاملاً راحت و سبک بوده و در صورتی که روی پا نصب شود، پیاده روی با آن ساده است. محققان بر این باورند که با استفاده از این روش میتوان تحرک را برای تمام معلولان به ویژه در کشورهای فقیر و کمدرآمد امکانپذیر کرد. تولید سوکت با این روش بسیار مقرون به صرفه است و محققان در تلاشند تا از آن در جوامع بزرگتر استفاده کنند.

* لنزی با قابلیتهای فراتر از چشم انسان تولید شد: اختراعی جدید به زودی طراحی تمام ابزارهای بصری موجود در بازار از جمله دوربین، عینک و تلسکوپها را دگرگون میکند. گروهی از محققان در دانشگاه  هاروارد با کمک پیشرفتهایی که اخیراً در حوزه هوش مصنوعی و لنزهای مسطح به وجود آمده، نوع جدیدی از لنز را ابداع کرده اند که عملکرد آن شباهت زیادی به چشم انسان دارد. این ابزار به کمک یک ماهیچه انعطافپذیر قادر به تمرکز به طور واقعی است و حتی برخی قابلیتهای آن فراتر از چشم انسان است؛ مانند انطباق آستیگماتیسم و تغییر تصویر. این دو عامل، وضوح بینایی فرد را از بین میبرند. البته این لنز با توجه به فناوریهای پیشین همین گروه از محققان ابداع شده است.  طراحی لنزهای مسطح  با کمک فناوری به نام «متالنز» انجام شده است. متالنز از نانوساختارهای ریز برای تمرکز نور استفاده میکند. به این ترتیب، قادر است تمام طیف نور مرئی را در یک نقطه متمرکز کند. حال آنکه در لنزهای فعلی برای دستیابی به همین قابلیت از چند عنصر استفاده میشود و به همین دلیل آنها حجیم هستند. به گفته محققان، قبل از این دستاورد، آنها فقط قادر به ساختن متالنزهایی به اندازه یک قطعه پولک بودند. اما قطر آخرین اختراع آنها تقریباً یک سانتیمتر بزرگتر است و در نتیجه میتوان آن را در فناوریهایی با کاربردهای مدرن استفاده کرد. البته باید در نظر داشت این متالنز هم مانند هر فناوری جدید دیگری، احتمالاً سالها طول میکشد تا در گجتهای مصرفی استفاده شود. با این حال، پتانسیل آن غیر قابل توصیف است.

 

.............ورزشی

* مصاحبه با فاتحان دماوند: همان طور که در شماره قبل ایران سپید خواندید، 21 نفر از اعضای انجمن کوهنوردی هیأت ورزش نابینایان استان تهران موفق به فتح قله دماوند شدند که در این میان، 8 نفر از آنها کوهنوردان نابینا و کمبینا بودند. سعید شمس راد یکی از فاتحان قله دماوند در این ارتباط در مصاحبه با ایران سپید گفت: حس صعود یک حس خاص است که قابل وصف نیست؛ مثل وصال عاشق و معشوق است. اکثر بچه هایی که روی قله قرار داشتند، همین حس را تجربه کردند و اشک شوق میریختند. از نظر فنی نیز چندین متر آخر صعود واقعاً دشوار بود و افتان و خیزان خود را به قله رساندیم. مرجان فیاض، از دختران نابینای صعود کرده به دماوند گفت: واقعاً هیجان انگیز بود. پیش از صعود چند نفر به من گفته بودند ما تا چند متری قله رفتیم، اما بوی گوگرد مانع صعود ما به قله شد. همین مسئله نگرانیهایی را برای من ایجاد کرده بود و میترسیدم من هم نتوانم به قله برسم. فیاض در خصوص سایر افرادی که در مسیر نابینایان گروه را میدیدند گفت: آنها بسیار تعجب میکردند و خوشحال بودند که نابینایان هم به ورزشهایی مثل کوهنوردی روی میآورند و با بچه ها عکسهای یادگاری میگرفتند. همایون شاهمرادی نیز گفت: تجربه خاص و منحصر بفردی بود. وی در توصیف مسیر صعود به قله دماوند گفت: ابتدای مسیر و پیش از رسیدن به بارگاه سوم، مسیر با شیب مشخصی پیش میرفت و عطر سبزیجات محلی و گیاهان مختلف به مشام میرسید. اما از بارگاه سوم تا قله، بیشترین چیزی که جلب توجه میکرد، بوی گوگرد بود که میزان آن در راه بسته به جهت وزش باد متغیر بود. شاهمرادی در ادامه به کوهنوردان خارجی از کشورهای آلمان، فرانسه، ترکیه و اسپانیا اشاره کرد و گفت: برای آنها بسیار جالب بود که نابینایان در قالب یک تیم، راهی دماوند شده اند و در راه، کنجکاوانه از ما سؤالهای مختلفی میپرسیدند. «ادامه دارد.»

.........حوادث

* پایان شوم فرار از دست سارقان: دختر جوان وقتی میخواست از چنگ سارقان تلفن همراه فرار کند، در دام سه مرد متجاوز گرفتار شد. یک ماه قبل دختر جوانی هراسان با پلیس تماس گرفت و از اتفاق شومی که برایش رخ داده بود خبر داد. وی به مأموران گفت: بههمراه پسر مورد علاقه ام در یکی از بوستانهای منطقه مسعودیه نشسته بودیم که دو پسر جوان با چاقو به سمت ما آمدند. بعد هم با تهدید، گوشی تلفن همراه و پولهایمان را سرقت کردند. با چاقو یک ضربه هم به دوستم زدند که مجروح شد. من که خیلی ترسیده بودم، درخواست کمک کردم تا اینکه پسر جوانی نزدیکم شد و گفت: «اینها قصد آزار و اذیت تو را دارند. باید فرار کنی.» بعد هم از من خواست دنبالش بروم تا از پارک خارج شوم. من هم به همراه پسر جوان فرار کردم و به سمت انتهای پارک رفتیم. آنجا یک خودروی پراید نقره ای که دو سرنشین داشت توقف کرده بود. به محض اینکه به پراید رسیدیم، پسر جوان با تهدید چاقو مرا سوار ماشین کرد. بهخاطر ترس از جانم با آنها همراه شدم و مردان خشن مرا به خارج از تهران برده و هر سه نفر آنها مرا مورد آزار و اذیت قرار دادند. بعد از آن هم مرا در محلی خلوت در جنوب تهران رها کردند. با شکایت دختر 18 ساله کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شدند. در نخستین گام دختر جوان به چهره نگاری سه مرد شیطان صفت و دو سارقی که در بوستان بودند پرداخت. چند روز بعد دو پسر سارق دستگیر شدند. زمانی که تصویر چهره نگاری شده سه مرد شیطان صفت به آنها نشان داده شد، یکی از پسران با شناسایی یکی از آنها گفت: او عموی من است، ولی من از ماجرای تعرض بیخبر هستم. بدین ترتیب مخفیگاه متهم شناسایی شد، اما وی به همراه دو همدستش متواری شده بودند و تلاش برای دستگیری آنها ادامه دارد.

* گلواژه: چقدر بدبختند آنان که صبر و شکیبایی ندارند؛ مگر نه آن است که زخم ذره ذره التیام مییابد؟! ویلیام شکسپیر

 

Page Generated in 0/0045 sec