کد خبر: 1750
زیارت باعث افزایش اعتماد به نفس در معلولان جسمی و حرکتی می شود
معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان خراسان رضوی گفت: زیارت باعث افزایش کیفیت زندگی، کاهش پوچی و بی حاصلی و افزایش اعتماد به نفس در معلولان جسمی و حرکتی می شود.

حمید رضا پور یوسف  ابراز کرد: سلامت جنبه های گوناگونی زیستی، روانی، اجتماعی و معنوی دارد که معنویت یکی از مهمترین ابعاد آن به شمار می رود.

وی عنوان کرد: فردی سالم است که در زندگی معنا داشته نه اینکه صرفا به معنای دین داری و مذهب باشد بلکه داشتن معنویت در زندگی باعث سلامت و نبود آن باعث ایجاد پوچی می شود.

توجه به معنویت باعث ایجاد تعادل نسبی در زندگی معلولان می شود

پور یوسف عنوان کرد: افراد دردمند، معلول و بیمار با مشکلات عدیده اجتماعی و سلامتی در زندگی مواجه هستند که توجه به بعد معنا و معنویت باعث ایجاد تعادل نسبی در زندگی اشان می شود.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان خراسان رضوی گفت: کسی که در بعد زیستی مشکل دارد با تقویت بعد معنوی به زندگی خود تعادل می دهد.

پور یوسف افزود: به همین خاطر است که خیلی از افراد دارای معلول و مشکل دار در زندگی با توسل، اعمال معنوی و زیارت قبور ائمه(ع) آرامش و سلامت معنوی خود را به دست می آورند.

 

تقویت احساس معنوی با یادآوری مقاومت امام حسین(ع)

وی اظهار کرد: در ایام محرم و صفر علاوه بر بحث معنوی مسائل اعتقادی و تاریخی هم مطرح است و یادآوری قیام و مقاومت امام حسین(ع) در مقابل خواسته های نا حق برای افراد احساس معنوی خاصی را در آنها تقویت می کند.

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان خراسان رضوی تصریح کرد: زیارت باعث افزایش کیفیت زندگی، کاهش پوچی و بی حاصلی و افزایش اعتماد به نفس در معلولان جسمی و حرکتی می شود.

وی با اشاره به بعد ظاهری زیارت ابراز کرد: بعد معنوی زیارت همان بعد ذهنی آن است و باعث ارتباط فرد با علم معنا و اعتماد به نفس و امید به آینده در او می شود.

افزایش توانمندی افراد معلول با زیارت جمعی

پوریوسف افزود: اما بعد ظاهری و بیرونی زیارت همان افزایش توانمندی افراد معلول است چراکه غالبا زیارت برای این افراد به صورت جمعی و به همراه همیاران و مربیان انجام می شود.

وی ادامه داد: تاثیری که مربیان و هم یاران معلولان می توانند روی آنها در جریان انجام مراسم زیارت داشته باشند آثار مثبتی است که سلامت اجتماعی را در افراد تقویت می کند.

 

زیارت عاملی برای تمرین مهارت اجتماعی فرد است

معاون توانبخشی اداره کل بهزیستی استان خراسان رضوی با بیان اینکه زیارت عاملی برای تمرین مهارت اجتماعی فرد است افزود: زیارت بهانه ای برای خروج فرد معلول از خانه و مرکز توانبخشی و ورود به جامعه و حضور در میان مردم است.

پور یوسف ابراز کرد: درست است که زیارت امری مستحبی است ولی برای بیماران به ویژه معلولان خروج از خانه و تقویت مهارت های فردی و اجتماعی را در بر داشته و ارتباط او را با محیط اطرافش افزایش می دهد.

وی همچنین با اشاره به زیارت امروز 250 نفر از معلولان مرکز شهید فیاض بخش مشهد عنوان کرد: به همراه این معلولان برای زیارت در قالب هیات عزاداری به پابوس امام رضا(ع) رفتیم که تاثیر معنوی خیلی زیادی برای آنها داشت.

Page Generated in 0/0041 sec