به نقل از سفیران سلامت تهران: 1.پوشش خارجی محصول باید به طور کامل، تمیز و عاری از هرگونه ترشحات داخلی باشد.
2.پوشش خارجی محصول باید به طور کامل به قسمت داخلی (به خمیر کالباس و یا سوسیس) چسبیده باشد و نباید فضای خالی بین پوشش خارجی و خمیر وجود داشته باشد.
3.رنگ سطح مقطع (بُرش) باید یکنواخت و به رنگ صورتی روشن باشد.
4.محصول باید دارای بوی خوب و مطلوب باشد.
5.سطح محصول باید عاری از هرگونه لکه سبز یا قهوه ای غیرعادی باشد.
6.سطح خارجی کالباس باید عاری از لکه غیرعادی سفیدرنگ باشد. وجود لکه سفید نشانه وجود آلودگی میکروبی است.
7.کالباس نباید زیر دستگاه بُرش، ریزریز و خمیر شود. در اینصورت از خرید آن خودداری کنید.
8.از خرید کالباس و سوسیس های بدون بسته بندی و مشخصات (شامل نام کارخانه تولید کننده، تاریخ تولید و انقضا و ...) خودداری کنید.
9.برروی تمام پوشش ها، بایستی این موارد درج شده باشد: نام و نوع فرآورده؛ ویژگی محصول شامل درصد گوشت، پروتئین و چربی؛ علامت استاندارد؛ نام مواد به کاررفته در فرآورده؛ نام و نشانی کارخانه تولید کننده؛ شماره پروانۀ ساخت و بهره برداری؛ تاریخ تولید و انقضا؛ و عبارت «دریخچال نگه داری شود»
10.توجه داشته باشید که سوسیس و کالباس حاوی ترکیباتی هستند که برای بدن مضرند. از سوی دیگر، این مواد غذایی از نظر مواد مغذی مفیدی مثل آهن، کلسیم، ویتامین های ب، ث و اسید فولیک فقیرند. بنابراین مصرف زیاد و یا مداوم آنها توصیه نمی شود.
11.برای کاهش اثرات مضرّ غذاهای آماده، توصیه می شود در کنار غذایتان از میوه و سبزی های سالم و تازه مثل کاهو، گوجه فرنگی و ... استفاده کرده و از سوی دیگر مصرف خیارشور، سس و سیب زمینی سرخ کرده را کاهش دهید.