کد خبر: 12180
شمار نابینایان در جهان تا 2050 سه برابر خواهد شد
ژورنال علمی لنسلت گلوبال هلث ( The Lancelot Global Health Journal) نتیجه تحقیقات گروهی از پژوهشگران را مننتشر کرده که حاکی از آن است که تا سال ۲۰۵۰، شمار نابینایان در جهان از ۳۶ میلیون نفر به حدود ۱۱۵ میلیون نفر افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایران سپید نتایج یک تحقیق جدید که روز چهارشنبه در پاریس منتشر شد نشان می دهد که شمار افراد نابینا در جهان تا سال 2050 بیش از سه برابر افزایش خواهد یافت.

آمار و ارقامی که در این تحقیق منتشر شد حاکی از آن است که در سال 2015 شمار نابینایان در جهان سی و شش میلیون نفر بود اما پیش بینی می شود این رقم تا سال 2050 تحت تاثیر رشد و پیرشدن جمعیت جهان سه برابر شود. طبق این تحقیق که نتایجش در نشریه انگلیسی The Lancet Global Health منتشر شد، روند افزایش شمار نابینایان در جهان را می توان کندتر کرد اما مشروط به این که در زمینه توسعه روشهای درمانی جدید سرمایه گذاریهای بیشتری صورت گیرد.
همین تحقیق نشان داد که  شمار افرادی که در جهان از  اختلالات بینایی متوسط تا شدید رنج می بردند در سال 2015 با افزایشی  سی و پنج درصدی نسبت به سال 1990 به حدود دویست و هفده میلیون نفر رسید و پیش بینی می شود که این رقم در سال 2050 به پانصد و هشتاد و هشت میلیون نفر افزایش یابد.
محققان در این مطالعه آمار و اطلاعاتی را که  از یکصد و هشتاد و هشت کشور جهان به دست آمده است، مورد تجزیه و تحلیل قرار داده اند.
طبق نتایج همین تحقیق شمار افرادی که در سال 2015 از به پیرچشمی مبتلا بودند بالغ بر یک میلیارد نفر بود. پیرچشمی در واقع دوربینی و اختلال دید تحت تاثیر افزایش  سن است که به علت کاهش تدریجی خاصیت ارتجاعی عدسی چشم، قدرت تطابق دید کم می‌شود. 
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، راپرت بورن استاد دانشگاه آنگلیا راسکین انگلیس می گوید آمار و ارقامی که در این تحقیق منتشر شده است صرفا افرادی را شامل می شود که اصلاح بینایی بر روی آنها انجام نگرفته است.
طبق تعریف سازمان جهانی بهداشت، کوری در واقع میزان بینایی پائینتر از 1/20 یا میدان دید محدودتر از 10 درجه یا کمتر است در حالی که در اختلال بینایی شدید میزان بینایی بین 1/20 تا 1/10 و در اختلال بینایی متوسط میزان بینایی بین 1/10 و 3,3/10 است.
Page Generated in 0/0049 sec