کد خبر: 11780
تسهیلات بازتوانی به معلولان زرند به میزان ۴ میلیارد تومان
رئیس اداره بهزیستی شهرستان زرند با اشاره به اینکه در سال گذشته بیش از ۳ میلیارد تومان تسهیلات، برای بازتوانی معلولین پرداخت شده است گفت: امسال نیز بیش از ۴ میلیارد تومان برای این کار تخصیص داده شده است.

به گزارش ایران سپید وحید طهماسبی‌زاده در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته بهزیستی اظهار‌داشت: کار اصلی بهزیستی پیشگیری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی است و زمانی ما می‌توانیم پیشگیری داشته باشیم که پرسنلی توانمند داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه اداره بهزیستی 189 فعالیت دارد که 80 درصد از این فعالیت‌ها در شهرستان زرند درحال انجام است گفت: حوزه‌های فرهنگی، پیشگیری، توانبخشی از مهم‌ترین فعالیت‌های اداره بهزیستی است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان زرند با بیان اینکه 4 مرکز تخصصی مشاوره‌ای و یک مرکز تخصصی آموزشی در زرند در حال فعالیت است افزود: در شهرستان زرند دو مرکز نگهداری بهبودی اقامتی برای ترک اعتیاد افراد معتاد، بدون مصرف دارویی فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه هر ساله دو طرح طرح پیشگیری از تنبلی چشم کودکان سنین 3 تا 6 سال و یک طرح شنوایی‌سنجی برای کودکان تازه متولد شده برگزار می‌شود، خاطر‌نشان کرد: اورژانس 123 بیشترین فعالیت‌ها را در زمینه ناهنجاری‌های اجتماعی در زرند دارد و اورژانس اجتماعی زرند تنها اورژانسی است که در استان کرمان مجهز به بی‌سیم است.

طهماسبی‌زاده به فعالیت‌های بهزیستی در حوزه اجتماعی اشاره کرد و گفت: زنان خانواده، مراکز شبه خانواده، کلینیک تخصصی، مهدهای کودک در زمینه بهزیستی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: در حوزه توانبخشی بهزیستی بیشترین فعالیت را دارد و این حوزه تمام معلولین سطح شهرستان را پوشش داده است و مراکز نگهداری شبانه‌روزی، مراکز روزانه نگهداری کودکان زیر 14 سال، مراکز بیماران روانی به صورت روزانه، مرکز اوتیسم در امور توانبخشی بهزیستی فعالیت می‌کنند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان زرند با اشاره به بازتوانی و اشتغال معلولین زرند تصریح کرد: امروزه در شهرستان زرند معلولین زیادی بازتوان شده‌اند و در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و سعی ما بر این بوده تا اعتبارات لازم برای معلولین تأمین شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 3 میلیارد تومان تسهیلات، برای بازتوانی معلولین پرداخت شده است گفت: امسال نیز بیش از 4 میلیارد تومان برای این کار تخصیص داده شده است.

طهماسبی‌زاده با اشاره به اینکه 1/8 درصد از جمعیت شهرستان زرند معلول هستند، افزود: در شهرستان زرند دو هزار و 400 نفر معلول داریم که از امکانات بهزیستی استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به بحث افزایش کودک آزاری‌ها در شهرستان زرند، بیان کرد: در بحث کودک آزاری اورژانس اجتماعی 123 ورود پیدا کرده و همکاران ما در پیشگیری از کودک  آزاری در شهرستان زرند اقدامات جدی را در حال انجام دارند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان زرند با بیان اینکه برای فردی که کودک آزاری می کند مجازاتی بین 6 ماه تا 1 سال حبس ابد تعیین شده است افزود: بیشترین افزادی که مورد کودک آزاری قرار می‌گیرند سنین 18 سال دارند که ترک تحصیلی یا روابط جنسی داشته‌اند و کسانی که مراجعه می‌کنند در بحث کودک آزاری تا 21 روز پذیرش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه طبق آخرین پایشی که انجام شده است 14 بیمار مبتلا به اوتیسم در شهرستان زرند داریم و بر اساس نرخ جهانی از هر هزار نفر بین 10 تا 12 نفر مبتلا به اوتیسم هستند گفت: خانواده‌ها در بحث اوتیسم همکاری لازم را انجام نمی‌دهند و اگر اوتیسم در کودکی شناسایی شود به موقع می‌تواند درمان شود.

طهماسبی‌زاده با بیان اینکه 15 درصد جامعه هدف در شهر زرند مستمری‌بگیر هستند که این آمار امسال به 50 درصد افزایش پیدا می‌کند اظهار‌داشت: 58 درصد معلولین روستایی و 48 درصد شهری هستند و 46 درصد از توانبخشی‌های بهزیستی توسط مراکز غیر‌دولتی ارائه می‌شود.

Page Generated in 0/0032 sec