کد خبر: 10514
متناسب‌سازی آموزش‌های مهارتی با نیاز بازار کار کشور
مدیرکل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش ازمتناسب‌سازی آموزش‌ها با نیاز بازار کار و تخصیص ردیف مستقل اعتباری از سال آینده برای توسعه مهارت‌آموزی خبر داد.

به گزارش ایران سپید به نقل از سایت اداره کل آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط آموزش و پرورش شهرتهران ،مصطفی آذرکیش مدیر کل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش ؛ با بیان اینکه مهارت‌آموزی ضرورتی اجتناب ناپذیر در کشور ما محسوب می‌شود، گفت: در این راستا مهارت آموزی برای دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفته است.

وی ادامه داد: برخی از مشاغل در مناطق خاصی از کشور رونق دارند مانند صنایع گردشگری، میراث فرهنگی کشاورزی مشاغل روستای و مواردی از این قبیل که برای چنین فعالیت‌هایی نیز باید آموزش‌ها در نظر گرفته شود.

آذرکیش اظهار داشت: در دفتر کاردانش آموزش و پرورش متناسب سازی آموزش‌ها با نیاز بازار کار مورد توجه قرار گرفته و آموزش مشاغلی که جزو حرفه‌های بومی و منطقه‌ای است با اثربخشی بالایی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیر کل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: بسیاری از دستگاه‌های مربوطه برای افزایش مشارکت با دفتر کاردانش وارد عمل شده‌اند تا اقداماتی برای توسعه چنین مشاغلی به شیوه‌ کارآمدتری دنبال شود.

وی با اشاره به اینکه تدوین استانداردها و برگزاری و اجرای آموزش‌ها از دیگر موارد مورد توجه در دفتر کاردانش آموزش و پرورش است، بیان کرد: با استفاده از ظرفیت نهادهای مربوطه به مشاغل این فعالیت‌ها به شیوه‌ای مناسب‌تر دنبال می‌شود.

آذرکیش با بیان اینکه انعطاف‌ پذیری در اجرا و زمان آموزش مدلی موفق در روند آموزش‌های مهارتی است، اضافه کرد: بر اساس برنامه‌های در نظر گرفته شده به این سمت حرکت می‌کنیم و درگیر کردن بخش‌های دولتی و خصوصی در فرآیندهای آموزشی باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیر کل دفتر کاردانش وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: مشاغلی در کشور وجود دارند که نیروی کار ماهر برای اجرای آن تربیت نشده و یا افرادی غیرمرتبط در آن حرفه مشغول به کار هستند که با توجه به چنین شرایطی آموزش‌های مهارتی می‌تواند تأثیر بسزایی در بکارگیری افراد ماهر در اجرای امور داشته باشد همچنین به کاهش نرخ بیکاری و تقویت تولید داخلی کمک می‌شود.

آذرکیش افزود: در راستای اجرای بند 76 برنامه ششم توسعه سهم آموزش‌های مهارتی در نظام تعلیم و تربیت افزایش می‌یابد و بر این اساس از سال آینده بر اساس تصمیم هیئت وزیران ردیف مستقل اعتباری در ذیل اعتبارات آموزش و پرورش برای توسعه مهارت‌ها اختصاص می‌یابد.

وی یادآور شد: امسال نیز در بودجه سال 95 پیش‌بینی‌ها بر تخصیص بیش از 50 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه مهارت آ‌موزی در نظر گرفته شده است.

Page Generated in 0/0050 sec