printlogo


کد خبر: 9657تاریخ: 1395/4/23 15:17
برگزاری نشست تخصصی عملکرد شهرداری ها در سوانح طبیعی در نخستین اجلاس جهانی شوراها و شهرداران 2016
برگزاری نشست تخصصی عملکرد شهرداری ها در سوانح طبیعی در نخستین اجلاس جهانی شوراها و شهرداران 2016
نشست تخصصی عملکرد شهرداری ها در سوانح طبیعی با محورهای نقش و جایگاه مدیریت شهری در تاب آوری شهرها در برابر حوادث طبیعی و آموزش و نظام پایش مستمر هوشمند خطرپذیری شهری در حاشیه اجلاس جهانی شوراها و شهرداران 2016، تاریخ 30و31 تیرماه 95 در یکی از سالن های همایش برج میلاد تهران برگزار می گردد.

به گزارش ایران سپید عباس جزایری با بیان مطلب فوق افزود: محورهای اصلی این نشست تخصصی مفهوم تاب آوری شهرها، دیدگاه­های نظری در مدیریت بحران شهری و تبیین وظایف و ماموریت های مدیریت شهری، اصول و رویکردهای پایه در تاب آوری شهری و ماموریت های مدیریت شهری در ایران در حوزه تاب آوری، تحلیل قوانین و مقررات مدیریت بحران از منظر مدیریت شهری در ایران و دنیا می باشد. وی خود و آقایان سعید محمد صبوری؛ معاون امور پژوهشی پژوهشکده و مرکز آموزش عالی علمی کاربردی سوانح طبیعی، مهندس سرمدی؛ مدیر گروه پژوهشی برنامه ریزی اجتماعی، اقتصادی و کالبدی پژوهشکده، مجید عبدالهی؛ مدیر کل امور روستایی سازمان شهرداری ها و دهیاری ها و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، بیژن یاور؛ صاحب نظر و متخصص مدیریت ریسک و عضو همکار انستیتو مدیریت بحران کشور و سرکارخانم مهندس فاطمه عیوضی؛ مدیر گروه پژوهشی مدیریت بحران پژوهشکده را به عنوان اعضای این پنل تخصصی معرفی نمود. جزایری وقوع حوادث و بلایای طبیعی را از مهمترین دغدغه ها و نگرانی های جوامع بشری خواند و افزود: کشور ایران از این قائده مستثنی نبوده است و هر ساله از رخدادهای طبیعی متحمل آسیب ها و خسارت های فراوان مالی، جانی و اقتصادی می گردد. با توجه به شهرنشینی غالب سکونتگاه ها در ایران که 70 درصد شهرنشین می باشد، وقوع این سوانح و بلایا در آینده در صورت عدم برنامه ریزی و تفکر مناسب برای کاهش ریسک مخاطرات و مدیریت بحران می تواند فجایع و خسارت های به مراتب شدیدتر، مخرب تر و                  وسیع تری را بر جای بگذارد. وی بیان داشت: مدیریت شهری در هر کشوری به دلیل حوزه عملکردی اش در سطح شهر و محلات شهری مسئول اتخاذ روش ها و اقدامات اصولی برای کاهش ریسک مخاطرات طبیعی در سکونتگاه های شهری می باشد. توانمندی و افزایش پتانسیل های مطالعاتی و عملیاتی مدیریت شهری، بهره مندی از روش های مدیریتی نوین و فناوری های جدید در مورد ایمن سازی کالبدی، زیرساخت ها و تاسیسات زیربنایی شهر و همچنین آموزش عمومی و تخصصی افراد اهمیت به سزایی دارد. ایمنی و مقاوم سازی خطوط گاز، آب، برق و تلفن و همچنین اطمینان از استحکام . مقاومت پل ها و خطوط ارتباطی شهر از جمله عملکرد های مدیریت شهری در حوزه کاهش ریسک مخاطرات طبیعی شهرها                می باشد. در پایان مهندس جزایری با اعلام خوشنودی و خرسندی برای برگزاری این اجلاس در سطح بین المللی، این اقدام را برای افزایش و تبادل دانش مدیریت شهری در حوزه های مختلف برای مدیران شهرهای کشور، شهرداران، اعضای شوراهای شهری و سایر مدیران اجرایی را بسیار مناسب و ارزنده دانست و آن را در بهبود تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها برای اداره شهر مفید ارزیابی نمود و اعلام امیدواری کرد که این اجلاس به صورت سالیانه در سال های آتی با محورهای مختلفی چون گردشگری، مدیریت بحران، محیط زیست شهری و هوشمند سازی شهرها نیز برگزار گردد.

علاقمندان می­توانند جهت کسب اطلاعات تکمیلی به پایگاه اینترنتی اجلاس به آدرس www.tnsi.ir مراجعه و یا با شماره­های4-33699093-021و 89786524-021 تماس حاصل نمایند.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/9657.html
Page Generated in 0/0058 sec