printlogo


کد خبر: 18426تاریخ: 1398/6/5 12:36
کاهش ۲۵ دقیقه ای حضور اورژانس بر بالین بیماران در تهران
رئیس سازمان اورژانس کشور مطرح کرد؛
کاهش ۲۵ دقیقه ای حضور اورژانس بر بالین بیماران در تهران
رئیس سازمان اورژانس کشور، گفت: زمان رسیدن اورژانس بر بالین بیماران و مصدومان در تهران، از ۳۸ دقیقه به ۱۳ دقیقه کاهش یافته است.

به گزارش ایران سپیدبه نقل از مهر، پیرحسین کولیوند، روز سه شنبه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت، به تشریح اقدامات و برنامه های سازمان اورژانس پرداخت و افزود: ایران در سال ۱۳۵۴ به عنوان چهارمین کشور دنیا اورژانس پیش بیمارستانی را با هفت پایگاه راه‌اندازی کرد که این تعداد بعد از انقلاب به ۷۰ پایگاه رسید و اورژانس در سال ۱۳۹۶ به سازمان ارتقا یافت.

وی ادامه داد: در این دوره تعداد آمبولانس‌های ما از ۲۴۰۰ دستگاه به ۵۵۰۰ دستگاه رسید. همچنین در هفته جاری ۲۸۰ دستگاه آمبولانس دو دیفرانسیل که بسیار مجهز بوده و برای ماموریت در مناطق صعب‌العبور طراحی شده‌اند، در بین همه دانشگاه‌ها توزیع می‌شود. در زمینه آمبولانس هوایی نیز از هفت فروند به ۴۲ فروند بالگرد رسیده‌ایم و تا امروز ۲۷ هزار مصدوم منتقل کرده‌ایم که ۶۷ درصدشان مستقیما به اتاق عمل رفته‌اند.

کولیوند افزود: ۵۵ درصد ماموریت‌های هوایی ما مربوط به حوادث ترافیکی است و تاکنون ۵۵ درصد مرگ مادران باردار از این طریق کاهش یافته است. بر همین اساس در این زمینه و با ایجاد نظام جامع اطلاعات مصدومان، معلولان و فوتی‌های ناشی از حوادث و با ثبت دقیق مصدومان و فوتی‌ها، سازمان بهداشت جهانی کشور ما را از ردیف هشتم به ردیف اول یعنی کشورهای الف آورده است. در عین حال قصد داریم بالگردهای دید در شب را با بالگردهای فعلی جایگزین کنیم.

کولیوند با بیان اینکه ۳۳۰ دستگاه موتور آمبولانس داریم که تعداد زیادی از آنها در تهران است، افزود: روزانه در تهران ۱۲۰۰ ماموریت با موتورآمبولانس ها انجام می‌شود.

وی درباره زمان رسیدن اورژانس بر بالین مصدومان، گفت: در حال حاضر زمان رسیدن‌ اورژانس بر بالین بیماران و مصدومان در شهرهای کوچک از ۱۳ دقیقه به ۷ تا ۹ دقیقه، در شهرهای بزرگ مثل تهران از ۳۸ دقیقه به ۱۳ دقیقه، در جاده‌ها از ۲۰ دقیقه به ۱۵ دقیقه و در جاده‌های روستایی از ۴۰ دقیقه به ۲۰ تا ۲۵ دقیقه رسیده‌ است.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه میزان ماموریت‌های اورژانس سالانه بین سه میلیون و ۸۰۰ هزار تا ۴ میلیون است، افزود: چندین سامانه هم در اورژانس ایجاد کردیم که بتوانیم در حوادث و بلایا به سرعت وارد عمل شویم و در عین حال کمترین هدر رفت منابع را هم داشته باشیم. به عنوان مثال سامانه AMS را ایجاد کردیم که تمام آمبولانس‌های دولتی را کنترل می‌کنیم و می‌دانیم که آمبولانس کجاست و چه ماموریتی را انجام می‌دهد.


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/18426.html
Page Generated in 0/0047 sec