printlogo


کد خبر: 17932تاریخ: 1398/4/27 10:41
روزنامه پنجشنبه 27 تیر 1398
روزنامه پنجشنبه 27 تیر 1398
افزایش ناچیز بودجه تأمین وسایل کمک توانبخشی در برابر افزایش ۴ برابری قیمتها - بنیه دفاعی خط قرمز ماست - برنامه بهبود تغذیه در 8 استان - اتفاق را خودت ایجاد کن - اختصاص پیست دو و میدانی به بانوان نابینا در شیراز - قتل پیرمرد همسایه به خاطر لباس - چاردیواری

روزنامه «ایران سپید»

پنجشنبه 27 تیر 1398

15 ذی القعده 1440

18 جولای 2019

سال بیست و سوم شماره 6186

صاحب امتیاز:

خبرگزاری جمهوری اسلامی      

مدیر مسئول: سهیل معینی

سامانه پیامکی: 3000465040

نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388

تلفن: 84711371

شماره انتشارات: 5-88548892

وبسایت: www.iransepid.ir

پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir

......عناوین این شماره......

افزایش ناچیز بودجه تأمین وسایل کمک توانبخشی در برابر افزایش ۴ برابری قیمتها 2

بنیه دفاعی خط قرمز ماست 6

برنامه بهبود تغذیه در 8 استان 7

اتفاق را خودت ایجاد کن 10

اختصاص پیست دو و میدانی به بانوان نابینا در شیراز 13

قتل پیرمرد همسایه به خاطر لباس 15

چاردیواری 18

 

.................ویژه

* افزایش ناچیز بودجه تأمین وسایل کمک توانبخشی در برابر افزایش ۴ برابری قیمتها: معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با انتقاد از افزایش نامتناسب بودجه تأمین وسایل کمک توانبخشی برای معلولان نسبت به افزایش قیمت این محصولات گفت: بودجه این حوزه نسبت به سال گذشته تنها ۲ میلیارد تومان افزایش داشته؛ این در حالیست که برخی اقلام وسایل کمک توانبخشی تا ۴ برابر افزایش قیمت داشته اند. محمد نفریه با بیان اینکه تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی بسیار گران شده اند، افزود: افزایش قیمت به گونه ای است که با این بودجه جوابگوی هزینه های آن نیستیم. وی افزود: برای مثال تا سال گذشته بودجه این بخش ۴٠ میلیارد تومان بود که این مبلغ امسال به ۴۲ میلیارد تومان رسیده است. بودجه این بخش تنها ۲ میلیارد تومان رشد کرده، اما هزینه بعضی وسایل کمک توانبخشی حتی تا ۴ برابر افزایش یافته است. نفریه ادامه داد: تا سالهای گذشته برای ۷۰ هزار نفر هزینه خرید وسایل کمک توانبخشی پرداخت میکردیم، اما با توجه به افزایش اندک بودجه این بخش، قطعاً امسال با مشکلات عدیده ای مواجه خواهیم شد. وی با اشاره به اینکه هزینه ها به شدت افزایش یافته است، اظهار کرد: افزایش بودجه این بخش متناسب با افزایش هزینه ها نبوده است و در تلاش هستیم تا از طریق دیگری مانند جمعآوری مشارکتهای مردمی بتوانیم بخشی از این کمبود را جبران کنیم. معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: شهروند معلول تا زمانی که وسایل کمک توانبخشی نداشته باشد، نمیتواند در جامعه حضور پیدا کند. بعضی از این معلولان قطع نخاعی هستند و تا وسایل مورد نیاز را به این افراد نرسانیم، نمیتوانند وارد فضای اجتماعی شوند و این بخشی از مناسبسازی برای معلولان است.

* احداث 15000 واحد مسکونی ویژه مددجویان و معلولان: تفاهمنامه ساخت ۱۵ هزار واحد مسکونی مددجویی فی مابین بهزیستی و قرارگاه خاتم الانبیا (ص) با حضور «وحید قبادی دانا» رئیس سازمان بهزیستی کشور و «سعید محمد» فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا منعقد شد. وحید قبادی دانا، رئیس سازمان بهزیستی کشور ضمن گرامیداشت سالروز بهزیستی و تأمین اجتماعی، توانمندسازی را یکی از فعالیتهای بهزیستی معرفی کرد و گفت: «از مسائل پیش روی توانمندسازی، تأمین مسکن برای جامعه هدف از جمله زنان سرپرست خانوار، معلولان، فرزندان ترخیصی بهزیستی و... است.» رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه ۱۱۳ هزار خانوار پشت نوبت دریافت مسکن هستند، گفت: «از ابتدای تأسیس بهزیستی تا کنون ۱۱۰ هزار مسکن برای خانواده های تحت پوشش بهزیستی ساخته شده است و ۵۰ هزار واحد دیگر در دست ساخت است. بر اساس ماده ۱۹ لایحه حمایت از حقوق معلولان و مصوبه مجلس، افراد دارای معلولیت از پرداخت هزینه های صدور پروانه ساختمانی، آماده سازی زمین، عوارض نوسازی و همچنین حق انشعابات آب، برق، گاز و دفع فاضلاب منطبق با الگوی مسکن مصوب معاف هستند و این امر شرایط را برای خانه دار کردن معلولان تسهیل میبخشد.» وی ادامه داد: «از سال ۹۴ ساخت مسکن برای ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول آغاز شد که ۶ هزار و ۲۵۰ واحد ساخته واگذار شده؛ ۶ هزار و ۵۰۰ واحد دیگر در دست احداث است که با همراهی خیرین به زودی تکمیل میشود.» وحید قبادی دانا در مراسم امضای این تفاهمنامه در خصوص جزئیات این واحدهای مسکونی گفت: «این واحدها یک طبقه و در مناطق محروم کشور با زیر بنای ۷۵ متر مربع ساخته میشود. همچنین مقرر شده است در صورت تأمین اعتبار مالی جهت ساخت، این خانه ها در سه فاز ۵ هزار واحده، ظرف سه سال توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا ساخته شود. هزینه ساخت این واحدهای مسکونی با همکاری قرارگاه خاتم الانبیا تأمین خواهد شد؛ به طوری که 75 درصد از منابع را سازمان بهزیستی و 25 درصد را قرارگاه خاتم الانبیا تأمین میکند.»

..............سیاسی

* بنیه دفاعی خط قرمز ماست. واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهوری در واکنش به ادعاهای اخیر پمپئو یادآور شد: بنیه دفاعی ما خط قرمز ماست و بارها اعلام کردیم که درباره آن مذاکره نمیکنیم. * ظریف، وزیر امور خارجه، حفظ برجام را نیازمند عزم طرفهای دیگر در اجرای تعهداتشان دانست و گفت: اظهارات و بیانیه های زیبا درباره توافق هسته ای، منافع ایران را تأمین نمیکند. * علی لاریجانی، رئیس مجلس اظهار داشت: در حوزه قانونگذاری حمایتهای لازم را به ویژه برای تحقق جهشهای بزرگ رونق تولید خواهیم داشت. * هادی آجیلی، استاد علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه ساز و کار مد نظر اروپا، ساز و کار جدیدی نیست، تأکید کرد: راهکار تسهیل مبادلات در این ساز و کار این است که شرکتها و بخشهای دولتی کشورهای اروپایی اقدام به معامله و خرید از ایران شوند؛ ولو آنکه این بخش و شرکت تخصصش خرید نفت نباشد.

............بهداشت و سلامت

* برنامه بهبود تغذیه در 8 استان: مدیر کل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: هشت استان کشور که دارای نا امنی غذایی هستند، در اولویت برنامه ریزی بهبود تغذیه قرار دارند. برخی بیماریهای غیر واگیر که در این استانها رایج است، به دلیل رژیم غذایی نامناسب شیوع پیدا کرده است. بر اساس سند بهبود تغذیه، تمامی مراجعین به مراکز خدمات جامع سلامت، باید خدمات مشاوره را از کارشناسان تغذیه مستقر در خانه های سلامت دریافت کنند. دکتر زهرا عبد اللهی گفت: مصرف شکر و غذاهای پرچرب به عنوان دو الگوی غذایی نامناسب رواج دارد. برخی الگوهای نامناسب غذایی، مهمترین عامل خطر ابتلا به بیماریهایی نظیر دیابت، بیماریهای قلبی-عروقی، سرطانها، فشار خون، قند خون و چاقی و اضافه وزن هستند. حدود ۳۰ درصد انرژی مورد نیاز روزانه بدن باید از چربیها تأمین شود و دریافت بیش از این مقدار چربی، منجر به اضافه وزن، چاقی و حرکت کردن به سمت بیماریها خواهد شد. عبد اللهی افزود: امروزه با مصرف تنقلات، فست فودها و تغییر سبک زندگی مردم، مقادیر بیشتری از چربی، نمک و قند وارد بدن انسان میشود.

* از شربت فروکتوز اجتناب کنید: کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: شربت ذرت با فروکتوز بالا (HFCS) یک نوع قند مصنوعی ساخته شده از شربت ذرت است. شکر و HFCS عوامل کلیدی در اپیدمی چاقی امروز هستند. HFCS و قند نیز با دیابت و بیماری قلبی مرتبط هستند. سپیده دولتی افزود: اگر فروکتوز به مقدار زیاد از مواد غذایی دریافت شود، برای سلامتی مضر است. شربت فروکتوز شامل ۵۰ درصد گلوکز و ۵۰ درصد فروکتوز است. هر ۱۰۰ گرم آن ۲۸۱ کیلوکالری انرژی و یک قاشق غذاخوری از آن (۱۹ گرم)، ۵۳ کیلوکالری انرژی دارد. استفاده عمده شربت فروکتوز ۴۲ درصد در غذاهای فرآوری شده، غلات صبحانه و نوشیدنیها و شربت فروکتوز ۵۵ درصد در نوشابه ها است. شربت فروکتوز باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری کبد چرب میشود؛ زیرا گلوکز به راحتی توسط هر سلول در بدن  منتقل و استفاده میشود. اما فروکتوز شربت ذرت باید قبل از اینکه بتواند به عنوان سوخت استفاده شود، در کبد به چربی یا گلیکوژن تبدیل و ذخیره شود. نوشابه ها و آبمیوه های صنعتی دارای میزان بالای فروکتوز هستند که با مصرف زیاد به چربی تبدیل میشود و در بلند مدت تجمع چربی در کبد منجر به کبد چرب و دیابت نوع دو میشود. شربت فروکتوز همچنین تجمع چربی احشایی را ایجاد میکند که بدترین نوع چاقی است. مردم اکنون بیش از ۵۰۰ کالری در روز شکر مصرف میکنند که ۳۰۰ درصد بیش از ۵۰ سال قبل است. سطح بالای انسولین ناشی از مصرف قند باعث رشد تومور میشود. چندین مطالعه بلند مدت ارتباط بین مصرف HFCS و خطر ابتلا به سرطان را نشان داده است. مصرف فروکتوز بیش از حد، همچنین ممکن است تولید مواد مضر به نام محصولات پیشرفته گلیکوزیله را افزایش دهد که به سلولهای بدن آسیب میرساند.

...........از شش نقطه جهان

* اتفاق را خودت ایجاد کن: علیرغم نابینایی، ورزش همیشه از اصلیترین علاقه هایش به حساب میآمده است. «mark Pollock» اهل ایرلند شمالی است. از کودکی دوست داشته یک قهرمان باشد. زندگی پولاک هم مثل سوپرمن، قهرمان کمدی  دوران بچگیش، پر بوده است از حادثه و ماجراجویی. اما برخلاف این شخصیت کارتونی محبوب، حوادث زندگی او اغلب از جنس تراژدی بوده اند. نابیناییش که هیچ، در بزرگسالی هم تصادفی باعث معلولیت شدیدی در او شده است. اما هیچ کدام از این مشکلات نتوانسته او را از حرکت باز ایستاند. «آن قدر کم میدیدم که مجبور بودم عینکهایی به ضخامت زیاد به چشم بزنم تا مگر بتوانم از پشتشان چیزی ببینم.» نقصانی در شبکیه، باعث شد مارک در پنج سالگی بینایی چشم راستش را به کل از دست بدهد. آغاز همان بیماری در هشت سالگی و در چشم چپش هم به از بین رفتن فروغ چشم راستش در ۱۴ سالگی انجامید و مارکٍ نوجوان و پر انرژی را نابینا باقی گذاشت. «به کلی که نابینا شدم، با خودم فکر کردم که هویتم را از دست داده ام. با خودم فکر میکردم که دیگر به هیچ دردی نخواهم خورد، اما این ورزش بود که دوباره به زندگی من معنا بخشید.»

کلید واژه صحبتهایش، وقتی قرار است برای جمعی سخنرانی کند، این است که باید بتوانید حوادث غیر قابل پیشبینی را مدیریت کنید. او در کتابی هم که با عنوان «اتفاق را خودت به وجود بیاور» منتشر کرده، از همین جنس حرفها میزند: «وقتی میخواهی پیشرفت کنی، باید بدانی که مشکلات پیشبینی نشده سر راهت فراوان است. باید مدیریت کردنشان را بلد باشی.» پولاک درست چند ماه بعد از نابینا شدنش، شروع کرد به فکر کردن به این موضوع که حالا با توجه به واقعیت موجود، چطور میشود موفق شد؟ «این ورزش بود که به زندگیم معنا بخشید. ورزش کردن برای من جذاب است؛ چرا که همواره در هیجان ریسک بین شکست و پیروزی به سر میبرم.» سیاهه موفقیتهایش در ورزش بیپایان است. از قهرمانی در مسابقات قایقرانی گرفته تا شرکت در مسابقات دو ماراتن در سوئد و صحراهای چین. این اواخر هم نام خود را به عنوان اولین نابینایی که در قطب جنوب مسابقه داده، به ثبت رسانده است. در حال تدارک مهمانی جشن ازدواجش بود که تراژدی باز مهمانش شد. با دوستانش برای شرکت در یک مسابقه قایقرانی به لندن رفته بود. در حالی که در منزل محل اقامتشان در طبقه دوم قدم میزد، از پنجره به پایین پرتاب شد. «از آن لحظه چیزی به خاطر ندارم. میگویند همه استخوانهایم شکسته بوده و دکترها دیگر امیدی به زنده ماندنم نداشتند. از سینه به پایین فلج شدم و دنیا برایم به شکل دیگری آغاز شد. یک نابینا با ضایعه نخاعی.» او اما باز از پای ننشسته و ماجراجویی را به شکل دیگری ادامه میدهد. تن و وقت و زندگیش را وقف یکی از دانشگاههای آمریکایی کرده که بر روی رباتهای ویژه افراد ضایعه نخاعی تحقیق میکنند.

* گلواژه: سکوت، استدلالی است که معانی دیگری را به دوش میکشد. چه گوارا

..............ورزشی

* اختصاص پیست دو و میدانی به بانوان نابینا در شیراز: در پی پیگیریهای فائزه توسلی، سرپرست امور بانوان فدراسیون نابینایان و مذاکرات صورت گرفته از سوی شکوه بنارویی با فریبا خالدی، معاون بانوان اداره ورزش و جوانان استان فارس مبنی بر استفاده از پیست دو و میدانی بانوان نابینا و کمبینا، قرار شد بهترین ساعات تمرینی در اختیار دوندگان نابینا قرار گیرد. نایب رئیس بانوان استان فارس در امور نابینایان گفت: با توجه به پتانسیل بالایی که ورزشکاران بانوی ما در دو و میدانی استان دارند، چشم انداز خوبی را برای آنها پیشبینی میکنیم. وی ادامه داد: تدوین و اجرای برنامه های اجرایی امور بانوان این استان، بر مبنای تقویم ورزشی فدراسیون مدون گشته که با هدف افزایش مشارکت بانوان نابینا و کمبینا و توانمندسازی بانوان در رأس کار معاونت بانوان استان فارس صورت گرفته است. از این بین، میتوان به اختصاص دادن پیست دو و میدانی از ساعت 8 تا 10.30 صبح از سوی خالدی، معاون بانوان استان فارس نام برد. بنارویی در پایان گفت: در رقابتهای قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی دو و میدانی در سال جاری، به عنوان نایب قهرمانی دست یافته و ثبت رکورد بانوان در این رشته از اتفاقات مهم سال 98 تا کنون محسوب میشود. برای حفظ این عنوان و دستیابی به جایگاه نخست در این رشته پر مدال و نیز رشته های تحت پوشش فدراسیون در امور بانوان، از هیچ کوششی دریغ نخواهیم کرد.. گفتنی است: توانمندسازی با رویکرد تربیت عوامل فنی و اجرایی تیمهای ملی ورزش بانوان نابینا، تمهید مقدمات برای ارتقاء ساختار سازمانی در بخش بانوان، تثبیت جایگاه حقوقی بانوان نابینا در سراسر کشور و هیأتهای استانی و افزایش تصدیگری مدیریت زنان این قشر در سازمانهای مختلف ورزشی، از جمله مواردی است که فائزه توسلی، سرپرست امور بانوان فدراسیون نابینایان در برنامه های سال 98 خود دارد.

................حوادث

* قتل پیرمرد همسایه به خاطر لباس: مرد جوان که همسایه خود را به خاطر پوشش نامناسب اش با ضربه چاقو به قتل رسانده است، صبح سه شنبه پای میز محاکمه ایستاد. سی و یکم تیر سال 96 در پی درگیری خونین این دو همسایه در محدوده شهر ری، مأموران پلیس در محل جنایت حضور یافتند و با پیکر خونین مرد سالخورده ای به نام احمد 65 ساله رو به رو شدند و در جریان تحقیقات اولیه مشخص شد وی با ضربات چاقوی همسایه اش به قتل رسیده است. این مرد جوان که همسایه رو به رویی مقتول بود بازداشت و محاکمه شد. در ابتدای جلسه فرزندان مقتول برای متهم درخواست قصاص کردند و سپس متهم پای میز محاکمه ایستاد و در شرح ماجرا گفت: مدتی بود که مقتول بدون لباس و نیمه عریان جلوی پنجره می ایستاد و من این موضوع را چند بار تذکر داده بودم؛ اما انگار تذکرهای من فایده ای نداشت تا اینکه بین ما درگیری پیش آمد و او را کشتم. * شوهر از غصه زن خطاکارش سکته کرد و مرد! زن جوان که پس از مسموم کردن دو زن سالخورده طلاهایشان را به سرقت برده بود، صبح سه شنبه پای میز محاکمه ایستاد. این در حالی است که شوهر متهم پس از شنیدن خبر دستگیری همسرش، از شوک این حادثه سکته کرد و جان سپرد. این زن 43 ساله به نام ساناز با زنان سالخورده و ثروتمند طرح دوستی میریخت و آنها را با قرصهای خواب آور، مسموم میکرد و بعد طلا و جواهراتشان را به سرقت میبرد. ملیحه 70 ساله و فرنگیس 68 ساله که در خیابانهای شهر به دام این زن افتاده بودند، با مراجعه به پلیس اقدام به طرح شکایت کردند تا اینکه تیم ویژه ای از کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم جنایی پس از چهره نگاری با توجه به سوابقی که زن فریبکار در سرقت از زنان سالخورده داشت، او را  شناسایی و دستگیر کردند. این زن پس از اعتراف به آدمربایی و سرقت از زنان به زندان منتقل شد. وی سه شنبه به شعبه دوم دادگاه کیفری استان تهران منتقل شد و در ابتدای جلسه دو شاکی پرونده به طرح شکایت پرداختند و گفتند: این زن به بهانه دوستی و جلب اعتماد ما  با خوراندن بیسکویت کرمدار که حاوی قرصهای خوابآور بود، ما را بیهوش کرد و تمام جواهراتمان را از خانه دزدید. آن گاه متهم پای میز محاکمه ایستاد و گفت: مدتی بود که  اعتیاد به شیشه داشتم و به همین خاطر اقدام به ربودن جواهرات پیرزنها میکردم. شوهرم که مرا دوست داشت، پس از فهمیدن ماجرا سکته کرد و من عامل مرگ او هستم. مدتی است که در زندان متنبه شده ام و آرزو میکنم زودتر آزاد شوم تا سر قبر شوهرم بروم و از او حلالیت بخواهم. * انتصاب رؤسا و مشاوران جدید ناجا: فرمانده ناجا معاون اجرایی، رئیس پلیس راه ناجا و مشاوران خود را منصوب کرد.
سردار «اشتری»، سرداران «رضا بنی اسدیفر» و «منوچهر امان اللهی» را به سمت مشاور فرماندهی ناجا، سردار «محمدحسین حمیدی» را به عنوان معاون اجرایی پلیس راهور و سردار سید تیمور حسینی را به سمت رئیس پلیس راه راهور ناجا برگزید.

............چاردیواری

* سلام عزیزان. پیک این هفته را با طرح مکرر شکایت شما عزیزان از کیفیت چاپ و کاغذ شروع میکنیم که هرچند حدیث مکرر است، اما قطعاً تا زمانی که حل نشود حق دارید به آن بپردازید. از جمله آقایان زورقی، گرجیان، مرادی و خانم کبولی به آن پرداخته اند؛ با این تفاوت که خانم کبولی بر این عقیده است که هرچند کاغذ مشکل دارد، اما بودن یک روزنامه با کاغذ بد را ارجح دانسته اند. در همین مورد پیشنهادهایی نیز داشتیم از جمله آقای گرجیان خواهان چاپ دوگانه روزنامه مانند رسم دهه 80 شدند یا آقای حسین نودهی پیشنهاد کردند با نظرسنجی از خوانندگان مشخص شود کدام خواهان دریافت روزنامه به صورت بریلند و کدامیک دسترسی روزنامه را در فضای مجازی میخواهند که البته این پیشنهاد از قبل نیز در دستور کار روزنامه بوده است که به زودی انجام خواهد شد. تا آن زمان هم کوشش میکنیم به کمک کارکنان چاپ تا جای ممکن، کیفیت چاپ را ممکن کنیم. خانم برومند از قم به شکل دیگری به کاغذ پرداختند؛ منتها نه در مورد کاغذ روزنامه، بلکه شکایت از کمبود کاغذ بریل در شهر قم و شانه خالی کردن بهزیستی آن دیار از تأمین کاغذ مورد نیاز این دوستان. دسترسی به کاغذ بریل بخشی از نیازهای توانبخشی نابینایان است و سازمان بهزیستی مکلف است یا با تهیه کاغذ یا در صورت موجود بودن کاغذ بریل در بازار، با پرداخت هزینه آن، مسئله دسترسی به کاغذ نابینایان را حل کند. پیگیر خواهیم شد. آقای مرتضی نوروزی ضمن انتقاد از ستون حوادث و مطالب دیگر روزنامه، خواهان پرداختن مسائلی مانند ازدواجهای درون گروهی در میان نابینایان یا مطالبی آموزشی مانند خانه داری شدند. البته ایشان از محتوای ستون تخصصی فناوری انتقاد کردند که گویا فقط به درد دانشجویان میخورد. این گونه نیست؛ دلیل آن درخواست آقای نودهی در همین هفته برای معرفی نرم افزارهای مناسب نابینایان در روزنامه است. از دوستان میخواهم در انتقاد از محتوای روزنامه ارزیابیشان فقط مبتنی بر نیازهای شخص نباشد. البته حق دارید آنچه را میخواهید بگویید؛ اما در اینکه کدام ستونها به درد نمیخورد، حتماً نیاز سایر خوانندگان مد نظرتان باشد. یکی از مهمترین نیازهای نابینایان در شرایط امروزی و دنیای ارتباطات و اطلاعات، آشناییشان با نرم افزار کمکی برای آنها و فناوریهای اطلاعاتی است که بسیاری از مشکلات نابینایان را در جهتیابی، سفر و یافتن مقاصد آنان یا خرید آسانتر و ارزانتر و... حل میکند. طبعاً سایر مردم، افراد مسنتر و شاید با تحصیلات پایینتر کمتر به این امکانات اشتیاق نشان دهند. در مورد محتوای روزنامه، دیگر نوروزی عزیزمان از اندیشه شهریار خواهان ادامه مطالب مانند سرزمینهای کهن به جای جدول و جدی نگیرید در ستون کشکول مانند هفته گذشته شدند. آقای داود صفایی در مورد پرداخت هزینه کمک معیشتی به معلولان شدید و خیلی شدید پرسیده اند که به گفته رئیس بهزیستی مقرر است هر سه ماه بین 300 تا 500 هزار تومان به مستمری این افراد اضافه شود.

 


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/17932.html
Page Generated in 0/0065 sec