printlogo


کد خبر: 15806تاریخ: 1397/10/20 09:31
معتبرترین سالنهای دنیا در تسخیر موسیقیدان نابینا
معتبرترین سالنهای دنیا در تسخیر موسیقیدان نابینا
Stevie Wonder خواننده، آهنگساز و نوازنده آفریقایی-آمریکایی که در 13 مه 1950 در میشیگان آمریکا به دنیا آمده، از روز تولد نابینا بوده است.

به گزارش ایران سپید Stevie Wonder خواننده، آهنگساز و نوازنده آفریقایی-آمریکایی که در 13 مه 1950 در میشیگان آمریکا به دنیا آمده، از روز تولد نابینا بوده است. او که به تصدیق بسیاری از کارشناسان موسیقی، یکی از نوابغ دنیای موزیک در قرن بیستم به حساب میآید، در یک خانواده پر جمعیت متولد شد. از کودکی شروع به ساز زدن کرد.

موسیقی را با سازهای پیانو و هارمونیکا شروع کرد، اما حالا در نواختن سازهای بسیاری مهارت دارد. کیبرد، درامز، گیتار بیس، بانگو و کنگا از جمله سازهایی هستند که او با مهارت کامل آنها را مینوازد. واندر در 11 سالگی اولین قرارداد خود را با یکی از شرکتهای نشر موسیقی امضا کرد. دهه هفتاد قرن بیستم را میتوان سالهای اوج هنری واندر به حساب آورد. قطعاتی که او میخواند بلافاصله پس از انتشار در جدول ده آهنگ پرفروش ایالات متحده جا میگرفت. در این سالها برای خوانندگان بسیاری آهنگ ساخت و در گروههای مختلفی ساز زد. واندر افتخارات زیادی را هم در عرصه موسیقی از آن خود کرده است.

او تا به امروز توانسته 22 بار جایزه معتبر Grammi را دریافت کند که بیشترین تعداد دفعات دریافت این جایزه توسط یک مرد محسوب میشود. همچنین آهنگهایش بیش از 100 میلیون نسخه در سراسر دنیا فروش رفته که او را در میان 60 خواننده اول دنیا از لحاظ پرفروش بودن آثارشان قرار داده است. 10 تا از آهنگهایش هم به عنوان پرفروشترین آهنگهای ایالات متحده در جدول پرفروشها قرار گرفته اند که در نوع خود بینظیر است.

او همچنین در سال 1984 و با آهنگ «فقط زنگ زدم بگویم دوستت دارم» برای فیلم «بانوی قرمزپوش» توانست جایزه اسکار را به دست آورد. دولت آمریکا او را به عنوان یکی از اعضای موزه راک اند رول و موزه آهنگسازان برگزیده است. دریافت جایزه موسیقی پولار و فستیوال جَز مونترئال از دیگر افتخارات او به شمار میرود. همچنین مجله شناخته شده Rolling Stone واندر را در جدول بهترین خوانندگان تاریخ، به عنوان نفر نهم برگزیده است. واندر سالهای متمادی با هر آهنگی که منتشر میکرد تمام جوایز موسیقی را درو میکرد. برنده شدن واندر در رقابتهای موسیقایی آن قدر بدیهی بود که در یکی از سالهای دهه 70 میلادی وقتی شخص دیگری برنده جایزه Grammi شد، روی صحنه رفت و از واندر تشکر کرد که در آن سال آهنگی منتشر نکرده تا بالاخره بعد از مدتها دیگران هم بتوانند این جایزه را ببرند.

واندر از همان ابتدای کار حرفه ایش در حوزه های مختلف سیاسی و اجتماعی نیز فعالیت میکرده است. او یکی از شخصیتهای محبوب مبارزه علیه تبعیض نژادی در آمریکا است. آهنگ «تولدت مبارک» را به همین منظور ساخته و در آن خطاب به لوترکینگ، از بزرگترین مبارزان علیه تبعیض نژادی در آمریکا میگوید که آرمانها و رؤیاهایش روزی به حقیقت خواهند پیوست و ریشه تبعیض از بین خواهد رفت.

 

 


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/15806.html
Page Generated in 0/0061 sec