printlogo


کد خبر: 13595تاریخ: 1397/4/2 11:46
ویژگیهای تغذیه با شیر مادر
ویژگیهای تغذیه با شیر مادر
محققان می گویند ترکیبات موجود در شیر مادر نوزاد را در برابر آلرژیهای دوران کودکی و بزرگسالی ایمن می سازد.

به گزارش ایران سپیدبه نقل از مهر، محققان دانشگاه مانیتوبا کانادا عنوان می کنند ترکیب منحصربه فرد قندهای پیچیده در شیر سینه از آلرژی های غذایی در دوران کودکی پیشگیری می کند.

الیگوساکاریدهای شیر انسان (HMO) مولکول های قند با ساختار پیچیده ای هستند که در شیر سینه انسان وجود دارند و بعد از لاکتوز (نوعی قند متفاوت) و چربی، سومین ماده جامد فراوان در شیر انسان هستند.

در حقیقت آنها توسط نوزاد قابل هضم نیستند، اما به عنوان پروبیوتیکی برای کمک به هدایت رشد میکروبیوم های روده نوزاد که عامل موثر کلیدی در بیماری آلرژیک است، عمل می کنند.

در این مطالعه، تست پوست در یک سالگی نشان داد نوزادان تغذیه شده با شیر سینه حساسیتی به مواد آلرژیک غذایی نشان ندادند.

مطالعات قبلی نشان داده اند که نوزادان تغذیه شده با شیر مادر در معرض ریسک کمتر انواع مشکلات پزشکی نظیر خس خس سینه، عفونت ها، آسم و چاقی قرار دارند.

در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه های شیر و داده های مربوط به ۴۲۱ نوزاد و مادر را بررسی کردند.

ترکیب HMOها در شیر سینه متغیر بوده و از طریق فاکتورهای نظیر مرحله شیردهی، سن بارداری، سلامت مادر، نژاد، موقعیت جغرافیایی و ویژگی شیر سینه تعیین می شود.


 


لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/13595.html
Page Generated in 0/0052 sec