printlogo


کد خبر: 10061تاریخ: 1395/6/31 09:48
طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری
طرز تهیه سوفله سیب زمینی سرخ کرده پنیری
این تکه های کوچک و لذیذ سیب زمینی به سس خامه و پنیر آغشته شده و در روغن, سرخ و برشته می شوند.

به گزارش ایران سپید به نقل از وب‌سایت آوای سلامتی: این تکه های کوچک و لذیذ سیب زمینی به سس خامه و پنیر آغشته شده و در روغن, سرخ و برشته می شوند.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی , درشت خرد شده : 900 گرم
  •  خامه پرچرب : 150 میلی لیتر
  •  پنیر گرویر , رنده شده : 75 گرم
  •  پودر فلفل قرمز : به میزان لازم
  •  سفیده تخم مرغ : 2 عدد
  •  روغن : مقداری
  •  نمک : به میزان لازم
  •  برگ جعفری جهت تزیین : مقداری
  •  پنیر رنده شده جهت تزیین : مقداری
  • طرز تهیه:

    1. سیب زمینی ها را به مدت 10 دقیقه در قابلمه آّب جوش و کمی نمک بپزید . سپس آن ها را آبکش نمایید و با دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه خشک نمایید و تا زمان استفاده کنار بگذارید
    2. در یک کاسه بزرگ خامه و پنیر را مخلوط نمایید و فلفل قرمز , نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید .
    3. در کاسه ای جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا پف نموده سفت شود . سپس آن را آرام با مخلوط خامه و پنیر هم بزنید تا خوب ترکیب شوند.
    4. سیب زمین های پخته را به این مواد اضافه نموده و زیر و رو نمایید تا به خامه آغشته شوند .
    5. روغن را در یک قابلمه کاملا گرم نمایید تا به درجه حرارت 180 سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد و یا بتواند یک تکه نان را در 30 ثانیه برشته و طلایی نماید . سپس سیب زمینی ها را با کفگیر از خامه خارج نمایید و داخل روغن بریزید . سیب زمینی ها باید در روغن غوطه ور شوند . آن ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا طلایی شوند.
    6. پس از اینکه سیب زمینی ها خوب طلایی و برشته شدند , آن ها را داخل بشقاب گرم بریزید و روی آن جعفری و پنیر رنده شده بپاشید و بلافاصله سرو نمایید .

لینک مطلب: http://iransepid.ir/News/10061.html
Page Generated in 0/0056 sec