کد خبر: 19492
مناسب‌سازی معابر جهت تردد معلولان، اولویت مسئولان قزوین است
رییس شورای شهر قزوین گفت: مناسب‌سازی معابر جهت تردد معلولان، اولویت مدیریت شهری قزوین بوده و تاکنون اقدامات زیادی در این زمینه انجام شده است.

به گزارش ایران سپید حکمت الله داودی در جلسه علنی شورای شهر قزوین ضمن تبریک روز معلولان، افزود: شهرداری و شورای اسلامی شهر قزوین تمام همت خود را به کار گرفته است تا فرصت‌های برابری را برای همه شهروندان و اقشار آسیب پذیر فراهم کند.
این عضو شورای شهر ادامه داد: دسترسی آسان به معابر شهری یکی از خواسته‌های اقشار آسیب پذیر جامعه است و مجموعه مدیریت شهری تلاش می‌کنند این انتظار به حق را محقق کنند.
وی با اشاره به عملکرد مدیریت شهری در حوزه معلولان و جانبازان، افزود: اختصاص ۲ دستگاه ون ویژه برای جابجایی جانبازان و معلولان بالای ۷۰ درصد، خریداری ۵۰ دستگاه اتوبوس ویژه اسکانیا مجهز به فناوری روز اسپانیا با امکاناتی مانند رمپ که بر روی آن نصب شده از جمله اقدامات مدیریت شهری قزوین است که در حال حاضر به جامعه معلولان خدمات ارایه می‌دهند.
 داودی اضافه کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی مربوط به مدیریت شهری به جز یک مورد مناسب سازی شده اند تا معلولان به خدمات آنها دسترسی کاملی داشته باشند، اما لازم است که همگام با شهرداری تمامی دستگاه‌های خدمات رسان نیز برای مناسب سازی فضای خود اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مهمترین دغدغه ما حفظ و سلامت محیط زیست است، افزود:دفن درست و اصولی پسماند اولویت اصلی ماست و باید توجه ویژه ای به سلامت مردم شود.
رییس شورای شهر قزوین گفت: هم اکنون هزار تن کود کمپوست بلاتکلیف در سایت محمدآباد باقی مانده که در خصوص درآمدزایی از آن باید تصمیم گیری شود.

روزانه ۸۰۰ تن زباله وارد سایت محمد آباد می‌شود

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری قزوین نیز در این نشست گفت: روزانه ۸۵۰ تن زباله وارد سایت محمد آباد می‌شود که  ۶۰۰ تن آن مازاد بر ظرفیت است.
مهدی امینی با ارایه گزارشی از وضعیت سایت محمد آباد خواستار رسیدگی جدی به معضلات آن شد و افزود: ادامه این روند موجب نارضایتی ساکنان منطقه خواهد شد.
وی افزود: لایحه تاسیس شرکت نصر محمدآباد متولی سایت پسماند محمد آباد در سال ۹۰ ارایه شد و در نهایت این شرکت در سال ۹۲ به بهره برداری رسید و تمامی مسئولیت‌های حقوقی سایت محمدآباد بر عهده این شرکت قرار گرفت.
 امینی ادامه داد: در سال ۹۳ تا ۹۸ این سایت حدود ۲۰ هکتار فضا را اشغال کرده و قرار بود ۵۰ هزار تن کمپوست از پسماندهای آنجا تهیه شود، ولی در ادامه مشکلاتی در این زمینه به وجود آمد.
وی اضافه کرد: روزانه باید ۵۰۰ تن از پسماندها به بخش پردازش منتقل می‌شد ولی چون کمپوست تولید نمی‌شود به طور مستقیم دفن می‌شوند.
این مسئول یاد آور شد: سال ۹۴ در کارگروه پسماند استان مصوب شد شهرداری‌ها به ازای تحویل هر کیلو مواد به محمد آباد ۲۰ هزار تومان پرداخت کنند که این مصوبه شامل شهرداری قزوین شد.
امینی تاکید کرد: باید مسایل و مشکلات این سایت طی لایحه ای به شورا ارایه شود تا مورد بررسی قرار گیرد.
سایت پردازش و دفع زباله محمد آباد سال ۹۲ از سوی شهرداری قزوین با هدف دفع پسماند راه اندازی شد و قرار بود تا ۲۰ سال با ورود روزانه ۲۵۰ تن زباله به فعالیت بپردازد اما طی سال‌های اخیر ورود روزانه بیش از ۸۰۰ تن پسماند به این مجموعه، ظرفیت سایت محمدآباد را در معرض اتمام قرار داده است.
در ادامه این جلسه هر یک از اعضا دغدغه‌های خود را در خصوص مسایل و مشکلات سایت محمد آباد ارایه کردند.

Page Generated in 0/0058 sec