کد خبر: 12956
روزنامه دوشنبه 23 بهمن 1396
چطور با خدمات غیر حضوری از رفت و آمد بکاهید - بازپرداخت وام مسکن به ۱۵ سال افزایش مییابد - حد مجاز نگهداری غذا داخل یخچال و بیرون از آن - گوش بزنگ - زودتر اعدامم کنید

روزنامه «ایران سپید»

دوشنبه 23 بهمن 1396

25 جمادی الاول 1439

12 فوریه 2018

سال بیست و دوم شماره 5789

صاحب امتیاز:

خبرگزاری جمهوری اسلامی      

مدیر مسئول: سهیل معینی

سامانه پیامکی: 3000465040

نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388

تلفن: 84711371

شماره انتشارات: 5-88548892

وبسایت: www.iransepid.ir

پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir

.........عناوین این شماره.......

چطور با خدمات غیر حضوری از رفت و آمد بکاهید 2

بازپرداخت وام مسکن به ۱۵ سال افزایش مییابد 5

حد مجاز نگهداری غذا داخل یخچال و بیرون از آن 8

گوش بزنگ 10

زودتر اعدامم کنید 16

* گلواژه: بگذار عشق خاصیت تو باشد, نه رابطه خاص تو با کسی. نلسون ماندلا

* گلواژه: شجاعت مترادف نترسیدن نیست، بلکه شجاعت به معنای غلبه بر ترس است. نلسون ماندلا

 

.........اجتماعی

* چطور با خدمات غیر حضوری از رفت و آمد بکاهید: دریافت فهرست مکالمات، صورت حساب، قبوض المثنی و نیز پرداخت وجوه از خدماتی است که میتوان بدون مراجعه به مراکز مخابراتی انجام داد. در حالی که یکی از مهمترین اهداف گسترش فناوری، جلوگیری از رفت و آمدهای غیر ضروری و تسهیل زندگی افراد است, بعضاً یکی از مهمترین علل تردد مشترکان تلفن ثابت به مراکز مخابراتی و بانکها همواره دریافت خدماتی است که به صورت غیر حضوری هم قابلیت دریافت آنها وجود دارد. یکی از خدماتی که شرکت مخابرات در راستای کاهش مراجعات حضوری انجام داده، راه اندازی سرویس پیام رسان (۱۸۱۸) است. این سرویس از سال ۱۳۸۴ برای مشترکان فراهم شده تا آنها علاوه بر پرداخت غیر حضوری هزینه قبوض, از وضعیت ریز مکالمات و صورت حساب خود به شکل شنیداری یا به صورت نمابر آگاه شوند. بدین‌ترتیب از مراجعه حضوری به مراکز مخابراتی کاسته شد. یکی از مهمترین نیازهای امروزی، پرداخت قبوض و صورت حسابهای متعدد است که از ابتدا روند پرداخت حضوری را طی کرده و با گذشت زمان و پرداخت از طریق خودپردازهای بانکی، اکنون میتوان این کار را از منزل و با گرفتن چند شماره انجام داد. در سرویس ۱۸۱۸، امکان پرداخت صورت حساب برای دارندگان کارتهای شبکه شتاب، با ارائه رمز دوم کارت و بدون نیاز به قبض و شناسه قبض و شناسه پرداخت فراهم است؛ همچنین بلافاصله پس از پرداخت بدهی توسط مشترک، موضوع عدم بدهی به وی اعلام میشود. در صورتی که مشترکان تمایل داشته باشند ریز مکالمات ماهانه خود را دریافت کنند، با شماره گیری ۱۸۱۸ این امکان فراهم خواهد بود. بدین‌ترتیب که اطلاعات مندرج در صورت حساب و ریز مکالمات بین شهری، بین الملل و تماسهای انجام‌شده از تلفن ثابت به همراه را میتوان به صورت صوتی از این سامانه دریافت کرد. همچنین ریز مکالمات میان دوره و آخرین دوره مشترک با مراجعه به سامانه ۱۸۱۸، به نمابر وی ارسال میشود. کارکرد و پرداخت مبلغ میان دوره نیز برای مشترکین پرمصرف از طریق این سامانه اعلام میشود و با توجه به این که رسیدن صورت حساب تلفن به یک سقف، موجب قطعی آن میشود، برای جلوگیری از قطع تلفن، امکان پرداخت علی الحساب مبلغ قبض از طریق سامانه ۱۸۱۸ فراهم است. مشترکان همچنین با مراجعه به سامانه ۱۸۱۸ میتوانند صورت حساب آخرین دوره و همچنین تا شش دوره از دوره های قبلی خود را دریافت کنند. در صورتی که مصرف مشترکان پیش از رسیدن به پایان دوره بیشتر از حد معمول باشد، از طریق این سامانه به این مشترکین پر مصرف اطلاع رسانی میشود تا نسبت به پرداخت قبوض میان دوره خود اقدام کنند. همچنین از طریق این سامانه میتوان بلافاصله پس از پرداخت صورت حساب تلفنهای قطع شده، اقدام به وصل آنها کرد و دیگری نیازی به مراجعه حضوری برای وصل کردن این تلفنها نیست.

 

........اقتصادی

* بازپرداخت وام مسکن به ۱۵ سال افزایش مییابد: رحیمی انارکی، مدیر عامل بانک مسکن از احتمال افزایش زمان بازپرداخت انواع تسهیلات مسکن خبر داد و گفت: قرار است وام نوسازی بافت فرسوده از ۱۷.۵ به ۱۶ درصد کاهش یابد و همچنین طی مکاتباتی که با بانک مرکزی داشتیم, تقاضای افزایش زمان بازپرداخت اقساط از ۱۲ به ۱۵ سال را ارائه دادیم. وی افزود: از سال ۹۲ این بانک میبایست بازپرداخت خط اعتباری بانک مرکزی برای مسکن مهر را آغاز میکرد که شورای پول و اعتبار استمهال سه ساله آن را برای افزایش سقف تسهیلات از ۲۵ به ۳۰ و از ۳۰ به ۴۰ میلیون تومان اختصاص میداد. همچنین با راه اندازی صندوق پس انداز یکم به دلیل این که این صندوق ماهیتش به گونه ای است که با کسری منابع مواجه میشود, قرار شد استمهال ۷ ساله خط اعتباری مسکن مهر صورت گرفته و اقساط بازگشتی به این صندوق اختصاص یابد که در نتیجه تا ۱۴۰۲ را شامل میشود. وی افزود: از سوی دیگر طبق مصوبه قانون بودجه ۹۶، ۱۰ هزار میلیارد تومان برای افزایش سرمایه بانک عامل حوزه مسکن اختصاص داده شده که ۵ هزار میلیارد تومان آن از محل تهاتر بدهی بانک مسکن به بانک مرکزی در خصوص خط اعتباری مسکن مهر تعیین شده است که این مورد نیز از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۵ و شامل اقساط بازگشتی مسکن مهر به عنوان افزایش سرمایه بانک عامل حوزه مسکن در نظر گرفته شده است. ضمن این که آنچه به صندوق یکم اختصاص مییابد نیز بعدها در قالب اقساط به بانک مسکن بازمیگردد. رحیمی انارکی افزود: سپرده های این بانک از ابتدای سال جاری تا ۱۲ بهمن امسال به ۵۴۵ هزار میلیارد ریال رسیده بود که تا ۱۲ بهمن امسال به ۶۸۱ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است. این سپرده ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۶.۶ درصد رشد نشان میدهد. وی افزود: از اواخر پاییز ۹۵ که بحث جنگ نرخ سودها و رقابت بانکها بر سر میزان سود سپرده افزایش یافت, بانک مسکن وارد این رقابت نشد؛ همچنین در شهریور امسال مجدداً چنین رقابتی بین بانکها شکل گرفت که ما وارد این بازی نشدیم. به همین دلیل توانستیم بیش از ۳ درصد قیمت تمام شده پول را در سال گذشته و ۱.۸ درصد در سال جاری کاهش دهیم. در حال حاضر قیمت تمام شده پول برای سپرده ها کمتر از ۳۰ درصد است که ما کمترین قیمت را در این شاخص میان بانکها داریم. وی یادآور شد: تسهیلات نقدی این بانک از ابتدای سال جاری ۱۳۴ هزار میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳ درصد رشد نشان میدهد. از این مبلغ ۱۱۸ هزار میلیارد ریال در حوزه تخصصی مسکن پرداخت شده که ۸۸ درصد تسهیلات این بانک را شامل میشود. پیشبینی میشود این شاخص تا پایان سال به ۹۰ درصد برسد. وی در خصوص عملکرد صندوق پس انداز مسکن یکم اظهار داشت: تعداد سپرده های افتتاح شده در این صندوق تا ۱۲ بهمن بالغ بر ۳۶۳ هزار فقره بود که ۲۹۱ هزار فقره آن موجودی زنده بوده و مانده سپرده ها نیز به ۶۰ هزار میلیارد ریال میرسد.

 .......آموزشی

* حد مجاز نگهداری غذا داخل یخچال و بیرون از آن: پسمانده یا همان غذای مانده که امروز درست کردیم و اضافه اش را، خواسته یا ناخواسته، برای بعد، کوتاه مدت یا بلند مدت نگه میداریم, تا چه مدت قابل استفاده است؟ به نظر شما، غذایی که دوباره و چند باره گرم میشود یا غذای فریزری که گرم میشود، همان ارزش غذایی مواد تازه را دارد؟ مسلماً غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد، یعنی میزان ویتامینها در آن تا حد زیادی کاهش یافته و همچنین کیفیت و بهداشت آن پایینتر از غذای تازه است. پس بهتر است غذای هر روز، همان روز پخته و تازه مصرف شود, زیرا خوردن غذای مانده نه‌تنها کیفیت بهداشتی و ارزش غذایی پایینی دارد که ممکن است باعث مسمومیت شود. تازه مصرف کردن غذا هم به این معنی است که هر خوراکی در همان وعده ای که پخته میشود، خورده شود. اما اگر مقداری از خوراک باقی ماند، چه باید کرد؟ بعد از پخت، غذا نباید بیش از ۲ ساعت بیرون از یخچال بماند؛ زیرا نگهداری طولانی مدت غذا در خارج از یخچال، روی اجاق یا سر سفره، فرصتی را برای رشد میکرو ارگانیسمها فراهم کرده و میتواند باعث آلودگی آن شود. البته بعد از انتقال به یخچال هم بیشتر از 24 ساعت، نمیتوان آن را در یخچال نگه داشت. در این مدت هم باید شرایط خاص نگهداری از غذا در یخچال رعایت شود. زندگی امروز شاید خیلیها را مجبور به انتخاب سبکی از زندگی کرده باشد که مجبو باشند برای چند وعده یک بار غذا درست کنند. بهتر است این افراد وقتی بیشتر از یک وعده غذا درست میکنند، کل غذا را سر سفره نیاورند یا قابلمه غذا را روی گاز رها نکنند. بهتر است بعد از طبخ غذا، به اندازه مصرف یک وعده از آن جدا شود و باقیمانده اش را بعد از خنک شدن قابلمه، داخل یخچال بگذارند تا غذای تازه، مدت کمتری در دمای محیط باقی بماند. به این ترتیب اگر هر بار فقط به اندازه مصرف یک وعده، از ظرف اصلی غذا برداشته شود، فرصت رشد و تکثیر باکتریها در غذا کمتر میشود.

........گوش بزنگ

* بحث آموزش در مدیریت بحرانهای ناشی از بلایای طبیعی, با صحبتهای مرجان مشکلگشا, کارشناس آموزش سازمان جمعیت هلال احمر را همچنان با طرح پرسشهای مربوط به شاخصهای ارزیابی آمادگی خانواده ها در برابر بحرانها ادامه میدهیم: «سؤال نهم: آیا در خانواده برای افراد آسیبپذیر مثل سالمندان, معلولان و کودکان هنگام وقوع بلایی مثل زلزله برنامه هایی در نظر گرفته اید؟ اصلاً به این فکر کرده اید چه کسی قرار است به این افراد در خانواده کمک کند؟ اگر پدر وقت کرد پدر یا اگر مادر فرصت پیدا کرد مادر؟! این که بر یک برنامه ریزی قبلی در این شاخصها تأکید میشود, به این علت است که هنگام رسیدن بلا به هم ریختگی و هول و وحشت اعضای خانواده را فرا نگیرد. در برنامه ریزیهای قبلیست که تعیین میشود مثلاً کیف اضطراری را تو بردار, دست کودک یا خواهر و برادر معلول را او بگیرد و... سؤال دهم: آیا هشدارهای اولیه خطرات مهم منطقه تان را میشناسید؟ در مواردی مثل سیل و طوفان ما هشدارهای اولیه داریم, اما در مورد زلزله نمیشود چیزی را پیشبینی کرد و یک زمان تقریبی وقوع حادثه را خبر داد. درباره معلولان و به ویژه نابینایان در خصوص همین منابع هشدار دهنده خطرات مهم منطقه یا شهر و استان, بیان یک نکته ضروریست. اگر شهروندان معلول با منبع تخصصی خبری در زمینه اخبار مهم حوادث ناشی از بلایای طبیعی و هشدارهای مربوط به آن حوادث مرتبط هستند, نباید نگران بی اطلاعی و ناآگاهی این شهروندان بود؛ در غیر این صورت, باید حتماً منبع خبری تخصصی برای این شهروندان در زمینه اخبار و هشدارهای بلایای طبیعی در قالب رسانه ای مثل روزنامه ایران سپید حتی کانالهای رایج در شبکه های مجازی ایجاد شود. قرار نیست این کانال یا منبع خبری هر روز در این زمینه خبر منتشر کند؛ ممکن است تعداد این نوع اخبار کم باشد, در این صورت اتفاقاً میتوان به مخاطبان تأکید کرد که: وقتی مشاهده میکنید تعداد اخبار ضروری در خصوص زلزله, سیل و تندباد کم است, بیشتر دقت کنید و مسائل ایمنی و هشدارها را جدی بگیرید؛ حتی این کانال و منبع میتواند در هر استان یک گرداننده داشته باشد تا موارد مهم آن استان را منتشر کند؛ چون کل کشور را نمیشود با دو سه گرداننده در تهران کنترل کرد. این کانال میتواند عناوین خاصی مثل کانال مخاطرات یا هشدارها و امثالهم را داشته باشد. سؤال یازدهم: آیا وسائل اطفای حریق را در خانه دارید؟ ممکن است بعد از وقوع زلزله حریق ایجاد شود و شما بتوانید آن را کنترل کنید –البته در صورت داشتن وسائل اطفای حریق- تا گسترش پیدا نکند. اصلاً این نکته شاخص آمادگی خانواده هاست؛ حتی در روزهای عادی هم به وجود این وسایل احتیاج است, چه رسد به زمان بحران. سؤال دوازدهم: آیا حد اقل یکی از اعضای خانواده شما در سال گذشته دوره کمکهای اولیه را گذرانده است؟ تأکید میکنم تمام مواردی که در قالب سؤال و توضیح بیان میکنم, بر اساس استانداردهای شاخص ارزیابی آمادگی خانواده هاست؛ یعنی این شاخصها در تمام دنیا مطرح هستند. بنا بر آن چه در سطح جهانی مطرح است, اگر جمعیت خانواده ای 4 نفر باشد و هر سال یکی از این 4 نفر دوره کمکهای اولیه را بگذراند, هر یک از اعضای خانواده 4 سال یک بار اطلاعات به روز خواهد داشت. سؤال سیزدهم: آیا از دوره های تخصصی که ستاد بحران تشکیل میدهد مطلعید؟ میدانید چه دوره هایی در زمینه مدیریت بحران تشکیل میشود؟ ستاد بحران زمانی تصمیم به برگزاری دوره هایی تحت عنوان (دوام) گرفت. دوام مخفف دوره های واکنش اضطراری محله است. متأسفانه استقبال زیادی از آن دوره ها نشد. به همین علت ستاد تصمیم گرفت شکل برگزاری دوره ها را تغییر داده و در مدارس با عنوان (مدرسه آماده) برگزار کند. مسئولان ستاد بحران به این فکر کردند که بهتر است دانشآموزان این آموزشها را ببینند؛ چرا که فرهنگ سازی از دانشآموزان اگر شروع شود, قطعاً نتایج بهتری در پی خواهد داشت. این تفکر کاملاً درست و تأیید شده است, اما مشکل اینجاست که مسئولان مدرسه هنوز توجیه نشده اند که اصل داستان چیست, چطور و از چه روشهایی باید این فرهنگ را جا بیندازند. باز هم متأسفانه مجبورم از کشورهای پیشرفته مثال بزنم؛ البته که هدفم از بیان این مثالها, اثبات ضرب المثل مرغ همسایه غازه نیست, اما تنها نمونه های استانداردی که به ذهنم میرسد, مربوط به کشورهای غربی متوسط یا پیشرفته است. در کشور اتریش, درصد زیادی از مردم به صورت داوطلبانه در این دوره ها شرکت میکنند؛ به همین علت است که هنگام وقوع حوادث مختلف, اعم از بلایای طبیعی و حوادث ناشی از بی احتیاطیها, مردم کاملاً میدانند چگونه خطر را مدیریت و کنترل کنند. سؤال چهاردهم: آیا خانواده شما در برنامه های مدیریت بلایای محله شرکت میکنند؟ جواب من منفیست؛ چون خودم سالها برگزار کننده این برنامه ها هستم و میبینم که اتفاقی نمی افتد. سؤال پانزدهم: آیا حتی برای یک بار تمرین شرایط اضطراری بلایای طبیعی را انجام داده اید؟ این کار نتیجه خوبی میدهد. یک روز را به تمرین این شرایط اختصاص دهید. از اعلام فرضی وقوع حادثه شروع کنید تا پناه گیری و خروج از خانه و اقامت یک شب تا صبح در همان محل قرار نزدیک به خانه که قبلاً صحبتش را کردیم. اگر یک بار این تمرین را اجرا کنید و یک شب تا صبح را بیرون بخوابید, در صورت انجام دوباره این تمرین در روزهای بعد, دیگر نخواهید ترسید؛ به همین شکل هنگام وقوع حادثه شما بدون ترس تمام اصول لازم را اجرا خواهید کرد, نیازها را بهتر خواهید شناخت و بر این موضوع کاملاً واقف خواهید بود که هنگام حادثه چه چیزهای ضروری را با خودتان بردارید. یکی از دوستان من تعریف میکرد زمانی که این تمرینات را برای اولین بار با خانواده اش انجام داد, در محلی که قرار بود شب را تا صبح سر کنند, به سرویس بهداشتی احتیاج پیدا کردند, ظاهراً در محدوده محل قرار آنها این امکان نبود. گفتم شما در انتخاب محل قرارتان اشتباه کرده بودید. گفت نه! اشتباه اصلی ما این بود که با خودمان برای چنین مواقعی دستمال برنداشته بودیم.» ادامه دارد

........حوادث

* زودتر اعدامم کنید: مرد کفش فروش که در جریان درگیری با رئیس یک شعبه مؤسسه مالی-اعتباری مرتکب قتل شده است، ضمن ابراز پشیمانی شدید، خود را مستحق مرگ دانست و گفت: «امیدوارم هرچه زودتر اعدام شوم تا از کابوسهای شبانه رهایی یابم.» بیستم اردیبهشت سال 96 قتل رئیس 30 ساله یکی از مؤسسات مالی و اعتباری در شهر کرج به پلیس گزارش شد. بازپرس ویژه قتل و تیم تحقیق پس از حضور در محل حادثه و مشاهده پیکر دست و پا بسته و دهان چسب پیچی مرد جوان، پی بردند او بر اثر خفگی جان باخته است. از آنجا که این جنایت همزمان با مشکلات مؤسسه مالی-اعتباری رخ داده و قربانی ماجرا نیز رئیس یکی از شعبه های این مؤسسه بود کارآگاهان احتمال دادند قربانی ماجرا از سوی طلبکاران مؤسسه کشته شده است. در ادامه تحقیقات نیز مشخص شد چندی قبل یکی از مشتریان بانک به نام «ایرج» بر سر دریافت پولش با رئیس مؤسسه درگیری لفظی پیدا کرده بود. به این ترتیب وی به‌عنوان یکی از مظنونها بازداشت شد و در بازجویی به قتل ناخواسته اعتراف کرد. او مدعی شد در زمان واقعه یکی از دوستانش به نام «مجید» نیز همراهش بوده, اما به هیچ عنوان قصد کشتن رئیس بانک را نداشتند. با دستگیری «مجید» تحقیقات تکمیل شد و پرونده برای رسیدگی در اختیار شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز به ریاست قاضی هدایت رنجبر قرار گرفت. در ابتدای این جلسه که با حضور قاضی یزدانپور, مستشار دادگاه برگزار شد, اولیای دم خواستار قصاص عاملان قتل پسرشان شدند. سپس «ایرج» متهم ردیف اول پرونده در جایگاه ایستاد و در حالی که اشک میریخت، گفت: من قتل را قبول دارم, اما باور کنید نمیخواستم او را بکشم. من تولید کننده کفش هستم. به‌خاطر مشکلات مالی کارگاه کوچکم را فروختم و به پیشنهاد یکی از آشنایانم 400 میلیون تومان سرمایه زندگیم را در این مؤسسه به‌عنوان سپرده گذاشتم. اما مدتی بعد که برای گرفتن پولم مراجعه کردم, فهمیدم مؤسسه ورشکست شده است. حالم خیلی بد بود. با پیگیریهای زیاد رئیس مؤسسه را در کرج پیدا کردم. وقتی با او حرف زدم قرار شد فردای آن روز تکلیفم را روشن کند, اما صبح روز بعد دیگر پیدایش نکردم. به دلیل این که قید پولم را زده بودم همراه خانواده ام به یزد رفتم. اما چندی بعد که به کرج برگشتم، اتفاقی او را دیدم که سوار خودرویش شده بود. دنبالش رفتم و نشانی خانه اش را پیدا کردم. بعد هم برای این که بتوانم بهتر مذاکره کنم, سراغ یکی از همکارانم رفتم و از او خواستم تا با هم سراغ رئیس شعبه برویم. حدود ساعت 9 و نیم شب به خانه اش رفتیم. من وارد خانه شدم و دوستم مقابل در منتظر ماند. پس از کمی گفتگو، او باز هم از من خواست فردا سراغش بروم که گفتم: «میترسم مثل دفعه قبل فرار کنی». او هم عصبانی شد و جر و بحث‌مان بالا گرفت. همان موقع با کمک دوستم دست و پایش را بستم و چسبی روی دهانش زدم و روی کاناپه گذاشتم. برای این که اثر انگشتم نماند دستکش دست کردم و همه جا را پاک کردم و رفتم. اما نمیدانستم که او خفه شده است.» متهم دیگر پرونده, اما از قتل ابراز بی اطلاعی کرد و در حالی که «ایرج» نیز بر بی گناهی او تأکید داشت، گفت: «من هیچ کاری نکردم و فقط ایرج را همراهی کردم.» «ایرج» که پس از چند ماه حبس نادم و پشیمان شده، به‌خبرنگار حوادث «ایران» گفت: «همه بدبختیهایم از ترس بی پولی بود. من آن 400 میلیون تومان را با زحمت به دست آورده بودم و نمیتوانستم براحتی از آن بگذرم. اما الان که در زندان هستم، هر لحظه به صحنه های درگیری فکر میکنم, احساس میکنم حتی بیشتر از این پول هم ارزش گرفتن جان آدمها را ندارد. من با این اشتباه خودم، خانواده ام و دوستم را به روزگار سیاه نشاندم و خودم را مستحق مرگ میدانم. وقتی نمیتوانم خودم را ببخشم, چطور باید توقع داشته باشم خانواده مقتول از من بگذرد. میدانم عاقبتم چوبه دار است. به همین خاطر حالا بیشتر از قبل به مرگ فکر میکنم. اما باور کنید دوستم بی گناه است. او در این ماجرا دخالتی نداشت و به اصرار من به خانه رئیس شعبه آمد. من جرم و مجازاتم را میپذیرم و تنها نگرانیم بی پناهی خانواده ام است. کاش هیچ وقت سراغ پولم نمیرفتم و هرگز رئیس شعبه را نمیدیدم. امیدوارم زودتر مرا اعدام کنند تا از کابوسهای شبانه که یک لحظه هم رهایم نمیکنند خلاص شوم. من سالها برای زندگیم زحمت کشیدم. دلم برای در کنار خانواده بودن حسابی تنگ شده است. من، همه خانواده ام را بدبخت کردم و حالا هم بشدت پشیمانم. اما افسوس که پشیمانیم سودی ندارد. با این حال امیدوارم خدا، خانواده مقتول و خانواده ام مرا ببخشند.»

* گلواژه: چه لوحه یادبود و چه سنگ نبشته ای بر مزار توست، ای میلیونر؟ ما ندانیم که چه سان زیستی، اما این دانیم که عمر خود را در داد و ستد و در میان گروه دلالان بسر آوردی، نه رادمردی و قهرمانی از آن توست، نه نبردی و نه افتخاری. والت ویتمن

 

Page Generated in 0/0054 sec