کد خبر: 12266
لزوم ترویج فرهنگ مناسب سازی
رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور گفت: در میان بررسی ۳۹ دستگاه استان های سراسر کشور ادارات کردستان ۴۱درصد به بحث مناسب سازی توجه کرده اند.

به گزارش ایران سپید به نقل از مهر ابراهیم کاظمی مومن سرایی ظهر امروز در جلسه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی استان کردستان که در سالن جلسات اداره بهزیستی شهرستان سنندج برگزار شد، گفت: ستاد مناسب سازی بر اساس آیین نامه و قانون با ریاست وزیر کشور و دبیر خانه سازمان بهزیستی کل کشور دایر شده است که تشکیل این ستاد در استان و شهرستان ها به استانداری های کل کشور ابلاغ شده است.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور اظهار کرد: ترویج فرهنگ مناسب سازی بسیار در کشور لازم و ضروری است و تنها مختص افراد معلول نمی شود.

وی افزود: مناسب سازی معابر و ساختمان های سطح شهر ها تنها مختص به معلولان نمی شود و کودکان زنان باردار و حتی افراد سالمی که در بعضی مواقع با در دست داشتن وسایل توان عبور از معبری را ندارند را در بر خواهد گرفت.

کاظمی مومن سرایی گفت: توجه به رنگ آمیزی درون شهری برای معلولان بسته به شرایط محل قرار گرفتن محل زندگی در قسمت های کوهستانی یا بیابانی متفاوت است  و باید در نظر گرفته شود.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور عنوان کرد:  توجه به امر فرهنگ سازی برای آحاد جامعه به خصوص معلولان ثمر بخش خواهد بود.

وی گفت: کمیته تخصصی در استان متشکل از افراد متخصص، معلول و دستگاه های ذی ربط برای بررسی مشکلات و نظارت بر فعالیت ها تشکیل شود.

کاظمی مومن سرایی گفت: ۲۰ امتیاز برای بحث مناسب سازی ادارات در جشنواره شهید رجایی در نظر گرفته شده و دستگاه هایی که امتیاز آنها کمتر از ۱۰ در این جشنواره باشد فرصت رفع مشکلات داده می شود.

وی افزود: ردیف بودجه مناسب سازی به شهرداری ها با امضا معاون وزیر کشور به استانداری ها ابلاغ شده که امید است فعالیت هایی مثبت در زمینه مناسب سازی انجام گیرد.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور از وجود سامانه معبر خبرداد و گفت: تمام مردم از طریق سامانه معبر و شماره ۳۰۰۰۱۲۳۲۲ می توانند مشکلات مربوط به مناسب سازی را اعلام کنند.

وی گفت: از استان کردستان به این سامانه تا به حال تنها سه پیام ارسال شده که برای رسیدن به پیام های بیشتر و انعکاس مشکلات نیازمند معرفی و تبلیغ است.

کاظمی مومن سرایی افزود: در هر استان ۳۹ دستگاه را بر اساس ۱۳ آیتم مورد پایش قرار داده و استان یزد با ۵۹ درصد بیشترین و تهران با ۲۴ درصد کمترین مناسب سازی را انجام داده بودند.

به گفته وی، استان کردستان با ۴۱ درصد مناسب سازی دستگاه ها در رتبه خوبی قرار دارد اما در کل کشور شرایط مناسب سازی بسیار ضعیف است.

وی افزود: در میان دستگاه ها بهزیستی با ۶۸ درصد و متاسفانه نظام پزشکی با ۲۳ درصد بیشترین و کمترین توجه را به مناسب سازی داشته اند.

رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب سازی کشور عنوان کرد: پیشنهاد می شود که همایشی استانی در زمینه مناسب سازی انجام گیرد و ستاد نیز همکاری های لازم را با برگزار کنندگان این همایش خواهد داشت.

Page Generated in 0/0038 sec