کد خبر: 11711
روزنامه دوشنبه 26 تیر 1396
نمی توان از یک دستگاه همه انتظارات را توقع داشت - با دست خودمان برای خودمان هزینه درست نکنیم - افزایش 7 درصدی قیمت کتب درسی - پای دیابتیک چیست؟ "بخش پایانی" - از زبان صمیمی یک مسئول استودیو - ترافیک سنگین در مسیرهای ورودی و خروجی استقلال

روزنامه «ایران سپید»

دوشنبه 26 تیر 1396

22 شوال 1438

17 جولای 2017

سال بیست و یکم شماره 5618

صاحب امتیاز:

خبرگزاری جمهوری اسلامی      

مدیر مسئول: سهیل معینی

سامانه پیامکی: 3000465040

نشانی پستی: تهران- ص.پ. 158755388

تلفن: 84711371

شماره انتشارات: 5-88548892

وبسایت: www.iransepid.ir

پست الکترونیک: iransepid@icpi.ir

.........عناوین این شماره.......

نمیتوان از یک دستگاه همه انتظارات را توقع داشت 2

با دست خودمان برای خودمان هزینه درست نکنیم 4

افزایش 7 درصدی قیمت کتب درسی 7

پای دیابتیک چیست؟ "بخش پایانی" 10

از زبان صمیمی یک مسئول استودیو 12

ترافیک سنگین در مسیرهای ورودی و خروجی استقلال 16

حوادث

.......ویژه

* نمیتوان از یک دستگاه همه انتظارات را توقع داشت

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان این که معلولیت و آسیبهای اجتماعی چند وجهی هستند، گفت: نمیتوانیم از یک دستگاه همه انتظارات را توقع داشته باشیم. وی افزود: مردم و دستگاههای دیگر نیز باید در این زمینه ایفای نقش کنند، ولی همانطور که در قانون ۵۷ احکام دائمی در سال ۹۵ مصوب شد، متولی این کارها را به عنوان تخصصیترین نهاد دولتی به سازمان بهزیستی محول کردند. رئیس سازمان بهزیستی با اظهار این که در مدت مدیریت خود سه استراتژی را برای انجام کارها مد نظر قرار داده است، عنوان کرد: معلولیت جسمی دلیلی بر چشم پوشی از استعدادها و توانمندیهای دیگری که معلولان دارند، نمیشود. در استراتژی نخست، بیمه کارفرمایی را تا پنج سال برای معلولان تعهد کرده ایم. بهزیستی تمام حق بیمه را میپردازد. وی افزود: دومین اقدام ما، پرداخت وام بود و سوم، تجمیع این وامها و دادن آن به کارفرما و ایجاد اشتغال توسط کارفرما برای این افراد بود. در حد توان، امکانات بهزیستی را در اختیار کارفرمایان قرار میدهیم. محسنی بندپی اذعان داشت: تا کنون دستگاهها اهتمامی در تعامل سه درصد نداشته اند و در لایحه حمایت از افراد دارای معلولیت که در مجلس دارد بررسی میشود، الزامی را آورده ایم که از همان ابتدا این درصد را سازمان امور استخدامی جدا کند و در اختیار سازمان بهزیستی قرار دهد.

* باید به قانون جامع حمایت از معلولان توجه ویژه شود: دکتر رسول خضری با اشاره به قانون سه درصد گفت: کمیسیونهای اجتماعی و بهداشت به دنبال اجرایی شدن لایحه اصلاح قانون جامع حمایت از معلولان هستند تا دستگاه استخدامی کشور آن سهم را از ابتدا احصا کند. وی کاستیهای موجود در حوزه بهزیستی را مرتبط با منابع مالی دانست و گفت: منابعی که به این سازمان داده میشود در مقابل کارهای حمایتی و توانمند سازی این سازمان بسیار اندک است.

.......سیاسی

* با دست خودمان برای خودمان هزینه درست نکنیم

در دومین سالگرد برجام، علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: امریکا میخواهد کاری کند که ما با لغو برجام، با دست خودمان برای خودمان هزینه درست کنیم.

* حاجی بابایی، رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فعالیت کمیته ۱۵ نفره این فراکسیون برای تعامل با دولت در مورد کابینه دوازدهم گفت که با اعلام نهایی گزینه های پیشنهادی کابینه، نظر این فراکسیون در این زمینه اعلام خواهد شد. وی افزود: وزیر اصلاحطلب کارآمد را به فردی با خط و ربط نامعلوم ترجیح میدهیم.

* عباس قائد رحمت، مشاور وزیر کشور گفت: استفاده از نیروهای متعهد، متخصص و شایسته اصلاحی-اعتدالی در کابینه دوازدهم، سهمخواهی نیست و حق جریان سیاسی مزبور و عین عدالت است.

* نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۸۲ رأی موافق، به کلیات طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر در رابطه با تخفیف مجازات اعدام محکومین مواد مخدر رأی دادند. به موجب این طرح، «چنانچه مرتکب موفق به ساخت، تولید، توزیع، فروش یا وارد کردن مواد مخدر و روانگردان موضوع ماده 4 قانون مبارزه با مواد مخدر (مانند تریاک، شیره، سوخته و غیره) مشروط به اینکه بیش از یکصد کیلوگرم باشد، مجازات مرتکب اعدام است.»

* دبیر کل جنبش نجباء عراق در بیانیه ای از جمهوری اسلامی ایران و سردار قاسم سلیمانی تقدیر و تشکر کرد. اکرم الکعبی، دبیر کل این جنبش در بیانیه ای که السومریه نیوز آن را منتشر کرد، اعلام کرد: از ملت و رهبری جمهوری اسلامی ایران که از دولت عراق و سوریه حمایت کردند تقدیر و تشکر میکنم. مستشاران ایران نقش بزرگی در مقابله با حمله های وحشیانه و همچنین مقابله با طرح وحشیانه دولت آمریکا در منطقه داشتند. وی در ادامه گفت: سردار سلیمانی سرباز اسلام و فرماندهی بزرگ است.

 

.......اجتماعی

* افزایش 7 درصدی قیمت کتب درسی

محی الدین بهرام محمدیان، رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: امسال با تدابیری که به کار گرفتیم، تنها 7 درصد افزایش قیمت در کتب درسی وجود دارد که از نرخ رسمی تورم کشور پایینتر است. وی با بیان این که سیاست ما این است که میزان کاغذ مورد استفاده در چاپ کتب درسی را به 70 درصد سهم تولید داخل و 30 درصد تولیدات خارج از کشور برسانیم، اظهار داشت: این 30 درصد هم برای آن است که برخی از انواع کاغذها در داخل کشور تولید نمیشود. رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با بیان این که 130 میلیون جلد کتاب درسی سالانه در کشور توزیع میشود، ادامه داد: این تعداد کتاب به 57 هزار تن کاغذ احتیاج دارد و بنا بر نوسانات برخی شاخصها در بازار، هر سال قیمت کتابها تعیین میشود.

* افزایش تعداد موکبهای ایرانی اربعین: مسعود شوشتری، جانشین ستاد بازسازی عتبات عالیات از برنامه ریزی برای اعزام ۳ میلیون زائر در اربعین حسینی سال جاری خبر داد و گفت: برای موکبداران در ایام راهپیمایی امسال پروانه صادر میشود. سال گذشته در مراسم اربعین حسینی 680 موکب برپا شد که پیشبینی میشود امسال این تعداد به 900 برسد.

* خانواده ها کودک آزاری جنسی را پنهان نکنند: اسدبیگی، رئیس اورژانس اجتماعی کشور از خانواده ها خواست تا کودک آزاری جنسی کودکان خود را پنهان نکنند و گفت: سال گذشته 10 هزار و 101 مورد کودک آزاری به واحدهای سیار اورژانس اجتماعی، دو هزار و 765 مورد کودک آزاری به مراکز مداخله در بحران (مراکز حضوری) اورژانس اجتماعی و 13 هزار و 726 کودک آزاری به خط تلفنی 123 اورژانس اجتماعی اطلاع داده شد. وی تصریح کرد: از دو هزار و 765 مورد گزارش شده کودک آزاری، 80 کودک مورد سوء استفاده جنسی و 24 کودک هم مورد سوء استفاده جنسی و هم مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند.

 

 

.......آموزشی

* پای دیابتیک چیست؟ "بخش پایانی"

افراد مبتلا به دیابت باید مراقبتهای زیر را در خانه برای خود انجام دهند. - روزانه و همچنین بعد از هر ضربه حتی جزئی، پاهای خود را بررسی کنند و هر گونه مسأله غیر طبیعی را به پزشک خود گزارش دهند. روزانه از یک مرطوب کننده برای جلوگیری از خشکی و ترک پوست استفاده کنید، (مابین انگشتان را مرطوب نکنید). از جورابهای پشمی و کتانی که فاقد دوخت هستند استفاده کنید، از پوشیدن جورابهای نایلونی و کشباف استفاده نکنید؛ زیرا سبب اختلال در گردش خون میشوند. - هر جسمی را که سبب میشود شما مجبور به پریدن از روی آن باشید یا هر گونه دست انداز و مانعی را از جلوی پای خود بردارید. افرادی که بینایی دارند مسیر عبور خود را در هنگام شب روشن کنند؛ چه داخل خانه و چه خارج از خانه. همواره کفش یا دمپایی بپوشید.

- همیشه ناخنهای خود را با یک ناخنگیر مناسب کوتاه کنید، هرگز از قیچی برای کوتاه کردن ناخنها استفاده نکنید. ناخنهای خود را مستقیم و بدون هلال کردن گوشه ها کوتاه کنید و همیشه اندکی بلندتر از بستر ناخنها آنها را کوتاه نمایید. اگر دستهایتان میلرزد، از یکی از افراد خانواده بخواهید تا کوتاه کردن ناخنهای شما را بعهده گیرد. - از کفشهای محکم، اما راحت که از پاهای شما محافظت میکند، استفاده نمایید. برای اطمینان از مناسب بودن کفشها میتوانید به یک پدیاتریست (پزشک پا) مراجعه کنید تا شما را به فروشگاههایی که کفشهای ویژه افراد دیابتی دارند معرفی نماید. متخصص غدد میتواند شما را به پدیاتریست یا ارتوپدیست معرفی نماید. اگر کف پای شما صاف است یا پینه پا دارید یا انگشتان شما چکشی است، باید از کفیهای طبی استفاده کنید.-ورزش منظم باعث سلامت استخوان و مفاصل، افزایش گردش خون در پا و بهبود و پایداری مقدار قند خون میشود. برای آغاز هر برنامه ورزشی ابتدا با پزشک معالج خود صحبت کنید. - اگر هر گونه تنباکویی استفاده میکنید، بهترین راه ترک آن است. این کار به بهبود شرایط و وضعیت پاهای شما کمک میکند. استعمال سیگار سبب تخریب رگهای خونی بخصوص رگهای کوچک خونی میشود که این تخریب به دلیل کاهش جریان خون است که علت اصلی ایجاد عفونت پا و نهایتاً قطع عضو است. - دنبال کردن یک رژیم غذایی مناسب، استفاده از داروها و کنترل منظم قند خون، ورزش منظم و ارتباط منظم با پزشک از اصول اولیه  کنترل دیابت است. کنترل دائمی قند خون در محدوده نرمال میتواند خطر تخریب عصب، کلیه، چشم و رگهای خونی را به حد اقل برساند. یکسری از درمانها نیز دارویی هستند. بعنوان مثال در صورت وجود زخم پزشک آنتی بیوتیک را تجویز میکند که یا به صورت سر پایی "کپسول" مصرف میشود یا نیاز به بستری شدن در بیمارستان وجود دارد. همچنین امکان دارد پزشک بیمار را به مرکز مراقبت از زخم ارجاع دهد که یکسری کارها مانند پانسمان زخم را روزانه برای بیمار انجام دهند. ارجاع ممکن است به ارتوپد باشد که مشکلات پا با جراحی کوچک یا دادن کفی مناسب برطرف گردد. در مورد مراقبت از زخم بیماران دیابتی باید بسیار حساس و دقیق بود. یکی از راههایی که به بهبود زخم و جلوگیری از ایجاد زخم در آینده کمک میکند، کنترل دقیق قند خون است. بهتر است قند خون خود را بطور منظم اندازه گیری کنید و به پزشک خود نتایج اندازه گیری، افت یا بالا رفتن قند خونتان را گزارش دهید. هرچه سن بیمار بیشتر باشد، احتمال بروز مسائل جدی در پاها بیشتر میشود. به علاوه دیابت و مشکلات گردش خون و تخریب عصب در افراد مسن مبتلا به دیابت بیشتر است. از سوی دیگر افراد مسن بیشتر در معرض آسیبهای خفیف پا به دلیل مشکل در راه رفتن و عبور از موانع به دلیل عدم داشتن دید کافی قرار دارند. هرچه مدت زمان ابتلا به دیابت بیشتر باشد، احتمال ایجاد یک یا چند فاکتور خطر برای مشکلات اندامهای انتهایی بیشتر میشود. عفونتهایی که به گانگرن شدن "کبودی" عضوی می انجامد، در تمام جهان یکی از دلایل قطع عضو و همچنین افزایش خطر مرگ هستند.

.......صدای خاطره ها

* از زبان صمیمی یک مسئول استودیو

زمانی که تصمیم به ثبت خاطرات برخی از گوینده های مرکز رودکی و انتشار آن خاطرات در قالب ستون «صدای خاطره ها» گرفتیم، فکر نمیکردیم که دامنه قصه افرادی که خاطره ساز بودند، گسترده تر از انتظارمان باشد. اما با خوشحالی امروز در نقطه ای قرار گرفته ایم که احساس میکنیم هنوز با خیلیها گپ نزده و از صحبتهای خیلیها بی بهره مانده ایم. با این رویکرد، همچنان گپ و گفت با عوامل استودیو و گوینده های خاطره ساز مرکز رودکی را پی میگیریم.

به خاطر نوع کار و سمتی که در استودیو داشت، حرفهای زیادی برای گفتن آماده کرده بود، اما حیف که وقت ما ظرفیت گردآوری تمام آن حرفها را نداشت؛ گرچه اعلام آمادگی کرد که در صورت تمایل، باز وقتش را در اختیارمان بگذارد و آنچه از دوران فعالیتش باقی مانده را نقل کند، مع الوصف به قول قدیمیها نقد را چسبیدیم تا به امید خدا، در مقطعی –شاید در ادامه همین شماره ها-، باز به سراغش برویم. در اولین روز از همین هفته که عملاً واپسین هفته تیر ماه 1396 است، گرمی تابستان را با گرمی صحبتهای قاسم طاهری، صدا بردار و مسئول استودیوی مرکز رودکی، درآمیخته، به توان 2 کردیم تا نقل کند از خاطرات روزگار فعالیتش در آن مرکز خاطره ساز پر جنب و جوش. جنب و جوشی که این روزها خبری از آن نیست؛ تو گویی سکوت، تنها حاکم آنجاست. – با همان پرسش تکراری شروع میکنیم. چطور شد که به مرکز رودکی راه پیدا کردید؟ معرف شما چه کسی بود؟ من قاسمعلی طاهری، دانشجوی سابق دانشگاه تهران و فارغ التحصیل در رشته جغرافیا در تابستان 1366، بیشتر علاقه مند تحصیل در رشته های مدیریتی بودم، اما به پیشنهاد اساتید، تحصیل در این رشته را ادامه دادم. اما ورود من به مرکز که آن روزها عنوان سازمان ملی رفاه نابینایان را داشت، به سال 1358 باز میگردد. در آن سال، من هم دیپلم گرفتم، هم دانشگاه قبول شدم و هم کار پیدا کردم. ما 10 نفر بودیم که به آقای وارطانیان، رئیس وقت سازمان ملی رفاه نابینایان نامه نوشتیم و درخواست کار کردیم. اتفاقاً یکی از آن 10 نفر، آقای گیلانی بود. بعد از مدت کوتاهی با من تماس گرفتند و پرسیدند که در کدام قسمت تمایل به کار داری؟ من هم گفتم در کتابخانه. مسئول کتابخانه در آن ایام، آقای عبد ا... غفاری بود. کاملاً یادم هست که روز شنبه 8 دی ماه 1358 نزد آقای غفاری رفتم و در آن روز، حدود یک ساعت باهم گپ زدیم. او از علاقه من به این کار سؤال کرد و من هم با اشتیاق ابراز علاقه کردم. – ریشه این علاقه به چه زمانی باز میگردد؟ دقیقاً به دوران تحصیلی و مقطع راهنمایی. ما دانشآموز آموزشگاه رضا پهلوی سابق، شهید محبی فعلی بودیم. من نماینده کلاس بودم و طبق مقرراتی که توافق کرده بودیم، ساعتی را با همکلاسیها هماهنگ میکردیم تا عصرها، بعد از ساعت 4 که ساعت چای بود، سر کلاس حاضر شده و باهم از راه گوش کردن به نوار، درس بخوانیم. آن موقع نوارهای ریل رایج بود. خلاصه از همان دوران من به این کار علاقه پیدا کردم. بعد از آن گپ و گفت یکساعته، آقای غفاری گفت که میتوانم از روز دوشنبه، 10 دی ماه، کارم را شروع کنم. - - کمی از وضعیت استودیو در آن دوران بگویید. آن روزها استودیو در طبقه سوم ساختمان آموزشگاه دکتر خزائلی واقع بود. در واقع یک استودیو بیشتر نداشتیم که از دو قسمت اتاق فرمان و اتاق استودیو  تشکیل میشد. امکانات ما هم مثل استودیوهای رادیو نبود. باید خیلی دقت میکردیم که در طول ضبط، اشکالی پیش نیاید؛ مثلاً دگمه ای را به اشتباه فشار ندهیم که خدای نکرده صدای ناجور مثل سوت داخل استودیو بپیچد. – از گوینده های آن زمان هم اگر در خاطر دارید نام ببرید. بله! یکی از گوینده ها که خیلی آدم جدی و سختگیری بود، خانم خجسته سحبان بود که در صورت بروز اشکال، سریع واکنش نشان میداد. علاوه بر او، خانم شهین بهروزیان، بعدها خانم فلورا یحیی، خانم صفیه میرفتحی، خانم سعیده کلهر و... به مرور وارد استودیو شده و هر کدام تا مدتی با ما همکاری کردند. "ادامه دارد"

 

.......ورزشی

* ترافیک سنگین در مسیرهای ورودی و خروجی استقلال

تغییرات حد اقلی، استراتژی منصوریان برای فصل نقل و انتقالات بود. استراتژی که سرمربی استقلال بارها در گفتگوهای خود به آن اشاره کرد و گفت که استقلال، تغییرات زیادی نخواهد داشت. با این وجود، منصوریان بعد از شکست برابر العین، اندکی نظرات خود را تغییر داد و گفت که آبیها برای فصل پیش رو 3 یا 4 بازیکن بین المللی جذب خواهند کرد و لیست خروجی این تیم نیز بسیار کم خواهد بود. اتفاقی که با شروع فصل نقل و انتقالات به شکل دیگری رخ داد. آبی پوشان حسن بیت سعید، سجاد شهباززاده، مجتبی جباری، پژمان منتظری، داریوش شجاعیان، روزبه چشمی و سرور چپاروف را به لیست بازیکنان بالای 23 سال خود اضافه کردند تا 7 بازیکن بزرگسال را جذب کرده باشند. لیست ورودیهای استقلال از نظر منصوریان شامل سه بازیکن بین المللی به نامهای جباری، منتظری و چپاروف است تا وزن نیمکت و رختکن این تیم بالاتر برود. کاوه رضایی، بهنام برزای و میعاد یزدانی بازیکنان بالای 23 سال این تیم هستند که تا به امروز، از لیست استقلال خارج شدند. البته آبیها حد اقل باید دو بازیکن دیگر را از ترکیب خود خارج کنند تا لیست 18 نفره بزرگسال آنها تکمیل شود. با این اتفاق، خروجیهای منصوریان به عدد 5 خواهد رسید تا 12 ورود و خروج در پرونده آبیها ثبت شود. لیست زیر 23 ساله های استقلال نیز تغییرات زیادی داشته است. آرمین سهرابیان از سپاهان و مهدی قائدی از ایران جوان بوشهر، سرشناسترین ورودیهای این لیست به شمار میروند. همچنین جواد محمدی، سجاد آقایی، حسین حیدری و امیرحسین شیخ الاسلامی نیز به لیست بازیکنان جوان استقلال اضافه شدند تا منصوریان در این رده نیز 6 بازیکن را به لیست خود اضافه کند. 13 بازیکن ورودی استقلال در کنار 5 بازیکن خروجی، باعث شده تا استقلالیها حد اقل 18 جا به جایی داشته باشند و از این حیث، در لیگ برتر رکورددار باشند.

.......حوادث

* مرگ مرموز عروس و دو جوان

کشف جسد مرد جوان در کنار بزرگراه، سقوط مرموز دختر ثروتمند و مرگ عجیب یک محکوم چند روز پس از آزادی، سه حادثه مهم جنایی آخر هفته در پایتخت بودند. – رها کردن جسد در بزرگراه: شامگاه پنجشنبه 22 تیر، مأموران کلانتری 146 حکیمیه از کشف جسدی در فضای سبز محدوده یکی از بزرگراههای شرق تهران مطلع شدند. همزمان با حضور مأموران پلیس و بازپرس کشیک قتل پایتخت، تحقیقات در این باره آغاز شد. یکی از شاهدان به تیم جنایی گفت: لحظاتی قبل خودروی پراید سفید رنگی در کنار بزرگراه توقف کرد و سرنشینانش جنازه مرد جوانی را داخل فضای سبز انداخته و متواری شدند. بدین ترتیب با دستور بازپرس ایلخانی، تحقیق برای شناسایی و دستگیری پراید سواران آغاز شد. ساعتی بعد هم مأموران پراید سفید رنگ را در یکی از بزرگراهها شناسایی و در عملیاتی ضربتی دو مرد جوان را دستگیر کردند. آنها زمانی که مقابل بازپرس شعبه هشتم دادسرای امور جنایی تهران ایستادند، گفتند: «ما سارق هستیم که دو روز قبل با پایان دوران محکومیتمان از زندان آزاد شدیم. میلاد –متوفی- هم یکی از دوستانمان بود که اعتیاد شدید داشت و بی جا و مکان بود. او پس از مصرف مواد از حال رفته بود و قبل از این که به بیمارستان منتقلش کنیم مرد. به همین خاطر جسدش را در کنار بزرگراه رها کردیم.» به دنبال این اظهارات، بازپرس پرونده دستور تحقیقات تخصصی در این باره را صادر کرد. - سقوط مرموز دختر جوان قبل از عروسی: دومین حادثه جنایی، ساعت 12 شب 22 تیر امسال به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد. در این واقعه زن جوانی از طبقه چهارم ساختمانی در منطقه کن پایین افتاده و جان باخته بود. همسر وی در تحقیقات به بازپرس جنایی گفت: من و همسرم قرار بود 15 روز دیگر باهم ازدواج کنیم و خانه ای که این اتفاق در آنجا افتاد، محل زندگی آینده مان بود. حتی جهیزیه 600 میلیون تومانیش را هم به خانه آورده بودیم و تقریباً همه کارهایمان انجام شده بود. شب حادثه به خانه آمدم که در کمال ناباوری همسرم را به همراه زن جوان و سه مرد ناشناس دیدم. مهسا به من گفت که زن جوان دوستش است و مردان ناشناس هم نامزد و اقوام دوست مهسا هستند. سر این موضوع با او و میهمانهای ناخوانده دعوایمان شد و مردان ناشناس که اوضاع را نامناسب دیدند، خیلی سریع خانه را ترک کردند. اما نمیدانم چه اتفاقی افتاد که مهسا به پایین افتاد. - جدال خونین معتادان:  سومین حادثه ای که به بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام شد، مرگ مرد معتاد به خاطر درگیری با دوستش بر سر مواد مخدر بود. این جنایت ساعت 4 بامداد جمعه 23 تیر به بازپرس جنایی اعلام شد و در بررسیها مشخص شد مرد معتاد با کوبیدن آجر به سر دوستش، او را به قتل رسانده است. متهم پرونده پس از دستگیری به قتل اعتراف کرد.

* گلواژه: موفقیت تنها یک چیز است این که: زندگی را به دلخواه خود بگذرانید. کریستوفر مورلی

 

 

Page Generated in 0/0049 sec