تعداد نتایج یافت شده : 19 (صفحه 1 از 2)
در مطالعه جدیدی ثابت شد ترکیبی در گل کلم و کلم بروکلی وجود دارد که بدون آسیب رساندن به سلول‌های سالم به نابودی تومورهای ملانوم کمک می‌کنند.
کلم بروکلی و گل ‌کلم به درمان ملانوم کشنده کمک می‌کنند
متخصصان تغذیه و سلامت در بررسی‌های بیشتر روی خواص چغندر و تأثیرگذاری آن بر بهبود سلامت جسم و روان تأکید کردند.
خواص چغندر بر سلامت جسم و روان
رییس دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: مصرف غلیظ قهوه و چای منجر به کم خونی می‌شود و توصیه می‌شود که به صورت رقیق و با احتیاط استفاده شوند.
با احتیاط چای و قهوه بنوشید
طبق مطالعه اخیر محققان، تمشک سیاه در مقایسه با سایر میوه های توتی دارای فوایدی به مراتب بیشتر برای سلامت است.
تمشک سیاه میوه ای با خواص آنتی اکسیدانی بالا
محققان گاهی درمان با مواد غذایی طبیعی را بسیار موثر‌تر و کارآمد‌تر از داروهای شیمیایی می‌دانند.
کنجدی که شما را چابک می‌کند
تحقیقات اخیر دانشمندان آمریکایی نشان می دهد که مصرف حد متوسط کافئین در طول روز به تقویت ذهن و بازیابی بهتر اطلاعات کمک فراوانی می کند.
ذهنتان را با "مصرف کافئین" تقویت کنید
نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می شود، خطر ابتلا به "سرطان مری" را افزایش می‌دهد.
چایتان را 5 دقیقه پس از ریختن بنوشید
مصرف سیر به دلیل داشتن ترکیبات سولفوردار در پیشگیری از ابتلا به فشار خون موثر است.
مصرف سیر در پیشگیری از ابتلا به "فشار خون" موثر است
نکاتی برای حافظه وجود دارد که می‌تواند مغز شما را تقویت کند.
"طب سنتی" به کمک تقویت حافظه می‌آید
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیماری های قلبی و عروقی را یکی از شایع ترین علل مرگ و میر در کشور دانست، گفت: اختلال در چربی خون، رژیم غذایی نامناسب و مصرف زیاد روغن و چربی از مهمترین عوامل بروز بیماری های قلبی و عروقی است.
مصرف زیاد روغن از مهمترین عوامل بروز بیماری های قلبی