شناسه خبر: 13595 منتشر شده در مورخ: 1397/4/2 ساعت: 11:46 گروه: بهداشت و سلامت  
ویژگیهای تغذیه با شیر مادر

ویژگیهای تغذیه با شیر مادر

محققان می گویند ترکیبات موجود در شیر مادر نوزاد را در برابر آلرژیهای دوران کودکی و بزرگسالی ایمن می سازد.

به گزارش ایران سپیدبه نقل از مهر، محققان دانشگاه مانیتوبا کانادا عنوان می کنند ترکیب منحصربه فرد قندهای پیچیده در شیر سینه از آلرژی های غذایی در دوران کودکی پیشگیری می کند.

الیگوساکاریدهای شیر انسان (HMO) مولکول های قند با ساختار پیچیده ای هستند که در شیر سینه انسان وجود دارند و بعد از لاکتوز (نوعی قند متفاوت) و چربی، سومین ماده جامد فراوان در شیر انسان هستند.

در حقیقت آنها توسط نوزاد قابل هضم نیستند، اما به عنوان پروبیوتیکی برای کمک به هدایت رشد میکروبیوم های روده نوزاد که عامل موثر کلیدی در بیماری آلرژیک است، عمل می کنند.

در این مطالعه، تست پوست در یک سالگی نشان داد نوزادان تغذیه شده با شیر سینه حساسیتی به مواد آلرژیک غذایی نشان ندادند.

مطالعات قبلی نشان داده اند که نوزادان تغذیه شده با شیر مادر در معرض ریسک کمتر انواع مشکلات پزشکی نظیر خس خس سینه، عفونت ها، آسم و چاقی قرار دارند.

در این مطالعه، تیم تحقیق نمونه های شیر و داده های مربوط به ۴۲۱ نوزاد و مادر را بررسی کردند.

ترکیب HMOها در شیر سینه متغیر بوده و از طریق فاکتورهای نظیر مرحله شیردهی، سن بارداری، سلامت مادر، نژاد، موقعیت جغرافیایی و ویژگی شیر سینه تعیین می شود.


 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *