شناسه خبر: 12965 منتشر شده در مورخ: 1396/11/25 ساعت: 09:10 گروه: اجتماعی  
افتتاح اولین مرکز اشتغال حمایت شده (SE) در رعد

افتتاح اولین مرکز اشتغال حمایت شده (SE) در رعد

مراسم افتتاحیه مرکز اشتغال حمایت شده رعد 24 بهمن با حضور مسئولان سازمان بهزیستی و مدیران انجمن های مردم نهاد در محل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد برگزار شد.

به گزارش ایران سپید  در ابتدای مراسم  افتتاحیه مرکز اشتغال حمایت شده فرجاد بابازاده یکی از نمونه‌های موفق رعد در زمینه پیاده‌سازی اشتغال حمایت شده به بیان تجربه خود از این روش پرداخت. بابازاده که با گذراندن یک دوره کارآموزی یک هفته‌ای در استارت‌آپ چیلیوری موفق شده بود نظر مساعد مدیران شرکت را جلب نماید، اکنون به استخدام این استارت‌آپ درآمده و از وضعیت شغلی پایداری برخوردار است.

سپس یکی از مدیران ارشد چیلیوری ضمن تقدیر از همت و پشتکار فرجاد، تعهد کاری وی را مثال‌زدنی عنوان و شرکتهای دیگر را نیز به همکاری با افراد دارای معلولیت ترغیب کرد.

در ادامه مراسم، محسنی بندپی رییس سازمان بهزیستی کشور در همایش اشتغال های حمایت شده در مجتمع اموزشی نیکوکاری رعد در خصوص اشتغال افراد دارای معلولیت گفت: با ایجاد اشتغال پایدار برای این افراد انها از انزوا خارج شده و جامعه می تواند از توامندی انها بهره مند شود.

وی ادامه داد: سازمان بهزیستی در زمینه اشتغال معلولان طرح های مختلفی را داشته و تسهیلات خاصی را برای کارفرمایان در نظر گرفته است.  بهزیستی ۵۵ میلیارد تومان برای تثبیت شغلی معلولان به بیمه کارفرمایان اختصاص داده است. بندپی افزود: حق ارتقای کارایی از دیگر تسهیلات بهزیستی به کارفرمایانی است که معلولان را استخدام می کنند همچنین سازمان ۹۰۰ میلیارد تومان وام تبصره ای با بهره ۴درصد دراختیار کارفرمایان قرار می دهد.

از یک میلیون و سیصدهزار معلولی که در سامانه بهزیستی ثبت شده اند استعدادهای بیشماری وجود دارند و در پی آن هستیم تا جامعه این استعدادها را بشناسند و از انها استفاده کنند.  امروزه همه جوامع بشری برای رشد و توسعه نیازمند افراد توانمند هستند که این توانمندی صرفاً فیزیکی نیست بلکه شامل کسب مهارت و حرفه‌آموزی و نقش‌آفرینی در جامعه، تولید و اقتصاد است.

در ادامه این مراسم منصوره پناهی، مدیرعامل مجتمع آموزشی نیکوکاری رعد با اشاره به این که پیش از افتتاح رسمی این مرکز، فعالیت‌های فراوانی توسط مجتمع رعد انجام شده است، گفت: در مدتی که مرکز فعال بوده است، دستاورد ما 27 شغل پایدار، 37 نفر حضور در دوره کارآموزی، 14 نفر خوداشتغالی و ارتباط با بیش از 300 کارفرما بوده است.

پناهی ضمن تشکر از همراهی و حمایت همه‌جانبه مسئولان سازمان بهزیستی کشور، دست یافتن به این گستردگی در ارائه خدمات را بدون همراهی این این افراد غیرممکن خواند و افزود: هنگامی که از سوئد به ایران بازگشتم و استقبال مسئولان و توان یابان را از این روش دیدم، دریافتم که اکنون بهترین فرصت برای راه‌اندازی و توسعه اشتغال حمایت شده در ایران است.

اشتغال حمایت شده، روشی است برای تامین شغل پایدار برای معلولان که به انها  آموزشی داده می شود و این افراد تبدیل به کارمندان ماهری خواهند شد. این روش کلید پیدا کردن مشاغل مناسب بر اساس مهارتها و محدودیتهای افراد است. بعد از ملاقات کارجو با مشاوری که در آموزش کارکنان دارای معلولیت تخصص دارد، یک نفر به عنوان همیار شغلی به کارجو معرفی میشود.

نقش همیار شغلی، منطبق کردن مهارتها و تواناییهای یک کارجوی دارای معلولیت با مشاغلی است که میتواند بر عهده بگیرد. همیار شغلی در فرآیند پیدا کردن شغل، کارجو را همراهی میکند و پس از آن نیز برای کمک به فرد، در محل کار وی حاضر شده و به صورت شخصی با او همکاری میکند تا کارمند به استقلال لازم برسد.

 پناهی در پایان صحبت هایش بیان کرد: استخدام یک فرد دارای معلولیت، معامله‌ای برد-برد است و شرکت کارمندی متعهد و سخت‌کوش به دست آورده و فرد دارای معلولیت هم فرصت می‌یابد ارزشهای خود را در محیط شغلی بروز دهد. 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *