شناسه خبر: 11879 منتشر شده در مورخ: 1396/4/31 ساعت: 11:25 گروه: بهداشت و سلامت  
ترویج تغذیه ناسالم در صدا و سیما

ترویج تغذیه ناسالم در صدا و سیما

تبلیغات صدا وس یما مردم و به ویژه جوانان را به سوی مصرف تنقلات و غذاهای ناسالم سوق می دهند از اینرو نظارت بر این تبلیغات ضروری است.

به گزارش ایران سپید به نقل از ایسنا: دکتر زهرا عبدالهی با اشاره به شیوع  ۶۰ درصدی و نگران کننده اضافه وزن و چاقی در جامعه، گفت: برای کاهش این معضل، آموزش نقش بسزایی دارد که در این راستا اطلاع رسانی از طریق رسانه‌ها به خصوص صدا و سیما می‌تواند در اصلاح الگویی غذایی مردم نقش  مهمی را ا ایفا کند. اما متاسفانه به تازگی برخی از برنامه‌های این رسانه برخلاف سیاست‌های درست تغذیه کشور است؛ به عنوان مثال در برنامه‌های آشپزی مدرسان آشپزی به جای آموزش غذاهای کم چرب، اغلب در تهیه غذاها از روغن زیاد استفاده می‌کنند  یا توصیه به مصرف روغن دنبه به جای روغن‌های مایع  و استفاده از نمک دریا به جای نمک یددار تصفیه شده می‌کنند. در این راستا مکاتباتی با شبکه‌های مختلف سیما برای اصلاح این موارد انجام شده است.

وی ادامه داد: همچنین  قبل از  پخش برنامه‌های پربیننده، تیزرهای تبلیغاتی پخش می‌شود که تبلیغ کننده مواد غذایی ناسالم است؛ به عنوان مثال در یکی از این آگهی‌های تبلیغاتی نشان می‌دهد که در حین تماشای مسابقه فوتبال چند جوان در حال خوردن اسنک یا چیپس‌های شور هستند و همین امر باعث تشویق به مصرف و یک عادت  غلط در افراد می‌شود. در حالی که این رسانه‌ می‌تواند با توجه به نقش تاثیرگذار در آموزش نشان دهد که در یک جمع دوستانه یا خانواده افراد مشغول خوردن میوه هستند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: برای مقابله و کاهش آمار چاقی و اضافه وزن، آموزش و اطلاع رسانی رکن مهمی در این امر محسوب می‌شود. بنابراین صداوسیما   با توجه به رسالت خود در امر فرهنگ‌سازی تغذیه درست، نقش مهمی بر عهده دارد.

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *