شناسه خبر: 10825 منتشر شده در مورخ: 1395/11/5 ساعت: 12:42 گروه: بهداشت و سلامت  
نگران سلامت "نگه‌دارنده‌ها" در محصولات غذایی نباشید
رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:

نگران سلامت "نگه‌دارنده‌ها" در محصولات غذایی نباشید

رییس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت به اظهاراتی مبنی بر آسیب‌رسان بودن مواد نگهدارنده موجود در محصولات غذایی از جمله کنسروها پاسخ داد.

به گزارش ایران سپید به نقل از ایسنا، دکتر زهرا عبداللهی ضمن تاکید بر  اینکه مردم نگران آسیب رساندن مواد نگهدارنده موجود در محصولات غذایی نباشند، اظهار کرد: مواد نگهدارنده به منظور ماندگاری مواد غذایی و همچنین برخورداری این محصولات از کیفیتی مناسب به کار می‌رود. برای استفاده از آن نیز استانداردهای خاصی تعریف شده‌است.

وی افزود: در این استاندارد،  میزان مواد نگهدارنده و نوع آن نیز مشخص شده‌است. اگر افزودن این مواد در حد استاندارد باشد، مشکلی ایجاد نمی‌کند؛ چرا که برای ماندگاری محصول لازم است. ولی اگر بیشتر از مقدار توصیه شده باشد، مانند هر محصو ل دیگری مشکل ایجاد می‌کند.

رییس اداره بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در ادامه بیان کرد: سازمان ملی استاندارد  میزان مجاز اضافه کردن این مواد را برای هریک از محصولات غذایی تعریف کرده‌ است و صنایع نیز موظف به رعایت آن هستند.

به گفته عبداللهی، بازرسان سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو، محصولا ت غذایی را به صورت تصادفی از بازار انتخاب می‌کنند و برای بررسی میزان مواد نگهدارنده موجود در آن و همچنین مطابقت با استانداردهای تعریف شده، به آزمایشگاه می‌فرستند.

 

  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *