شناسه خبر: 10059 منتشر شده در مورخ: 1395/6/31 ساعت: 09:36 گروه: مشاوره  
استانبولی پلو با سالاد شیرازی

استانبولی پلو با سالاد شیرازی

بی شک برای ما ایرانیان، غذاهای ایرانی از لذیذترین غذاها هستند.این غذای راحت و خوش مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است.

به گزارش ایران سپید به نقل از وب‌سایت آکا ایران: در این بخش طرز تهیه استانبولی پلو را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد. بی شک برای ما ایرانیان، غذاهای ایرانی از لذیذترین غذاها هستند.این غذای راحت و خوش مزه برای افراد مجرد و دانشجو بسیار مناسب است. توصیه می کنم حتما آن را با سالاد شیرازی میل نمایید. پس با ما همراه باشید تا طرز تهیه استانبولی پلو، این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:   

  • برنج  1000 گرم
  • گوجه فرنگی  3000 گرم
  • گوشت مغز ران گوساله  750 گرم
  • پیاز داغ عسلی  4 قاشق سوپخوری
  • روغن  150 گرم
  • رب گوجه فرنگی  1 قاشق سوپخوری
  • فلفل  قدری
  • نمک  قدری
  • روش تهیه :

    1. برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار میشوئیم گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه میکنیم
     
    2. یک قاشق سوپ خوری نمک داخل آب برنج میریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه میکنیم میگذاریم برنج در آب یکساعت بماند تا کمی خیس بخورد
     
    3. گوشت را قیمه ای خرد میکنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نمائیم و روی آتش ملایم میگذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت میریزیم و میگذاریم گوشت بپزد .
     
    4. رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه میکنیم میگذاریم آب گوشت تبخیر شود ( باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد ) بعد ظرف را روی حرارت ملایم میگذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود در صورتیکه مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده بآن اضافه می نمائیم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز میکنیم و قیمه را لای آن میریزیم و روی قیمه را با برنج میپوشانیم
     
    5. در ظرف را محکم میکنیم روی اتش یا در فر بمدت یکساعت تا یکساعت نیم دم می کنیم .
     
    6. استانبولی پلو را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم بدیهی است که اسلامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر میشود ولی در صورت مصرف رب گوجه فرنگی باید رب خوش رنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد باید برنج را پیمانه کرد و برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نمائیم و بقیه رب را در آب برنج حل کرده استانبولی پلو را مطابق دستور تهیه می نمائیم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن میریزیم و در حرارت ملایم میگذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده میکنیم .
  twitter linkedin google-buzz facebook digg afsaran
کلید واژه
 
نظرات بینندگان
نظر شما
لطفا جهت تسهیل ارتباط خود با ایران سپید، در هنگام ارسال پیام این نکات را در نظر داشته باشید:
1.ارسال پیام های توهین آمیز به هر شکل و با هر ادبیاتی با اخلاق و منش اسلامی ،ایرانی ما در تناقض است لذا از ارسال اینگونه پیام ها جدا خودداری فرمایید.
2.از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری کنید.
3.از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری کنید.
4. ثبت نظرات در سايت ايران سپيد براي هر نظر حداکثر 400 واژه است.
نام:
ایمیل:
نظر: *